ALE! Kaasugrilli KOBE, 4 poltinta ja sivukeitin

Tuotekoodi: 72411

ALE! Kaasugrilli KOBE, 4 poltinta  ja  sivukeitin

Lisää kuvia

Nyt lähtee todella edullisesti laadukas KOBE nelonen! Neljällä polttimella, lasikannella, grillausala 64x32cm. Ritilä ja parila valurautaa.Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
449,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Kannen jatkuva avaaminen päästää grillistäsi turhaan lämmön ulos. Tällaista jatkuvaa kurkkimista helpottamaan on tehty lasikannellinen KOBE kaasugrilli. Lasikannen läpi näet välittömästi ilman erillistä avaamista lihan tirinätilanteen. Mustanpuhuva grilli muuten istuu hyvin terassille kuin terassille, myös sinulle!

Miksi tämä kaasugrilli?

  • Grillikaupan oma tuotemerkki
  • Neljä poltinta ja sivukeitin
  • Grillauspinta-ala 64 x 42 cm
  • Lasinen kansi 
KOBE kaasugrilli 4 poltinta

Kaasugrilli KOBE 

Kaasugrilli KOBElla rakennat oivasti illan herkkupöydän lisukkeista medium-pihviin / halloumijuusto-hampurilaiseen. 

Paras etu juuri tässä grillissä on lasinen kupu, jonka avulla voi tarkistaa grillattavien tilan ilman turhia aukaisuja. Näin vältät lämmön karkaamisen grillistäsi turhan päiten. Kannessa on toki myös perinteinen lämpömittari, jolla pystyy valvomaan grillauksen lämpötilaa. 

Grillausalaa meillä on sinulle 64 x 42 cm. Sen varmistavat valurautaiset parila ja rititlä, jotka tulevat mukana paketissamme. 

KOBE-mallisto on Grillikaupan suunnittelema!

Me suunnittelimme KOBE-grillejä jo 2014–2015 vaihteessa ja 2016 nämä herkkupalat saatiin meille myyntiin. Grillit paljastuivat käytössä sekä hyvännäköisiksi, että toimiviksi ja laatukin tuntuu osuneen kohdilleen. Tämän neljän polttimen mallin lisäksi toimme sinulle vaihtoehdoksi kuuden polttimen mallin.

KOBE on tosiaan meidän oma tavaramerkki, joten tätä on tilattu hyvin rajallinen erä. Kannattaa varata ajoissa oma KOBEsi, mikäli haluat sen saada. Näillä on ilmainen kotiintoimitus!

RESEPTIVINKKI! Mitä sinä grillaisit KOBE kaasugrillillä? 

Naudan sisäfileepihvit grillissä

(Resepti kokonaisuudessaan täällä)

  • Naudan sisäfilee otetaan huoneen lämpöön noin kaksi tuntia ennen grillaamista.
  • Ota lihapala ja leikkaa siitä noin 2,5 cm fileitä pihviksi. Nämä maustetaan RUB Burger & Ribs mausteella sekä pyöritetään öljyssä.
  • Pihvit paistetaan kuumassa grillissä noin 4–4,5 minuuttia per puoli. Suosittelen testaamaan aluksi grillausajan sillä pihveistä pitää tulla täydellisiä! Mitä ohuempi on pihvi, sitä lyhyempi on myös grillausaika.
  • Huom. Grillin pitää olla kuuma, ja grillaa lihat kansi auki.

  

 

 

 

 

 

 

Henkilökunnan huomioita:

Grillissä on hieno ulkonäkö ja tyylikäs rosteri etuovi. Kansi on jämäkkää materiaalia ja ilma kulkee sen sivuista ja takaa. Sivupolttimessa on ritilä, mikä on very nice juttu! Säilytystila on iso, vaikkei siinä mitään hyllyä olekaan. Paistoalaa peittää 50% valurautaritilä ja 50% valurautaparila.  Pientä miinusta annan sivupolttimen nupista, joka ei ole reunassa vaan keskellä. Lämpöhyllyn soisin olevan hivenen isompi.

- Kim-Lasinen Kobe on todella edustusluokkaa, koska grillissä on näyttävät lasikansi ja teräslista. Kun myyntipuoli kertoi hinnan, varastossa totesimme hinta-laadun olevan todella äärimmäisen kohdillaan. Extraproprsit annamme tuplakannesta, isohkosta paistoalasta ja säilytystilasta.

 -Sakke- 

Lisätietoa

Tuotekoodi 72411
Teho 17,2 kW
Takuu 2 vuotta
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen kotiinkuljetus ympäri Suomen
Mitat K 115 x L 132 x S 54 cm
Paino 48,5 kg
Materiaali Teräs, lasi, rosteri
Lämpöhylly Ruostumatonta terästä
Grillauspinta-ala 64 x 42 cm, jaettu 50/50 parila ja ritilä
Polttimoiden ominaisuudet Teräsputkipolttimet
Poltinten määrä 4 poltinta
Sivukeitin On
Kaasulaji Nestekaasu
Puhdistaminen ja huolto KOBEssa on rasvapelti, jonka saat takakautta helposti pois. Pelti ei ole ruuvattu kiinni.
Liikuteltavuus Erinomainen

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
ALE! Kaasugrilli KOBE, 4 poltinta ja sivukeitin4.899

Pieni hetki