Kaartilan Mallaspossupaketti

Kaartilan Mallaspossupaketti: Kassler, ulkofile, grillikylki, grillipihvit paistista, varraspalat sisäpaistista, wokkisuikale, raakamakkaratyyppinen grillimakkara.

Sku: GRILLIPAKETTI10

175,00 €

Kaartilan Mallaspossupaketti

Lisää kuvia

Kaartilan Mallaspossupaketti

Tuotekoodi: GRILLIPAKETTI10

Kaartilan Mallaspossupaketti: Kassler, ulkofile, grillikylki, grillipihvit paistista, varraspalat sisäpaistista, wokkisuikale, raakamakkaratyyppinen grillimakkara.

Saatavuus:

175,00 €
ALV14%

Tuotekuvaus

Vihdoinkin meiltä saat mukaan myös grillattavat! Eikä ihan mitä tahansa, vaan matkaan lähtee vielä oikein kunnon mehevä paketti Kaartilan Mallaspossun lihatuotteita. Me ollaan tästä ihan fiiliksissä sekä varmistettu itsekin toimitus ja laatu omalla pilottikokeilulla. Ja hyvinhän se toimi! Tsekkaa lisää, miten homma etenee:

Grillimakkara jalapeno-cheddar

Mallaspossun Grillipaketti, 10 kg lihaa!

Jokaisen himogrillaajan unelmapaketti tulee Kaartilan Mallaspossulta. Pakettiin sisältyy yhteensä kymmenen kiloa erilaisia lihoja:

  • Kassler, 1kg
  • Ulkofile, 1 kg
  • Grillikylki, 2 kg
  • Grillipihvit paistista, 2 kg
  • Varraspalat sisäpaistista, 1 kg
  • Wokkisuikale, 2 kg
  • Raakamakkaratyyppinen grillimakkara, 1 kg


Lihan laatu on normaalia mehevämpi. Ja miksikö? Porsaat kasvatetaan rauhallisella kasvatustahdilla ja hyvällä ravinnolla.

Mutta mitä ravintoa possut saavat?

Mallaspossun lihan mehevyyden laadun takaa hyvä ruokavalio

Mallaspossut kasvatetaan Kaartilan tilalla Juvalla. Tilalla on ollut siankasvatusta jo 1920 -luvulta saakka, joten kokemus ja ymmärrys siankasvatuksesta ovat vankalla pohjalla. Kaartilan tila on modernisoitu sikatila, jossa eläinsuojelun määräykset ja tuotannolliset vaatimukset täyttyvät. Myös siat ovat jäljitettävissä suomalaisiin porsitussikaloihin.

Kuva: Kaavio, jossa kerrotaan miten ruokaketju etenee. Oluenpanossa käytetty mäski on osa mallaspossujen ruokavaliota yhdessä vehnän, rypsirouheen, herneen ja härkäpavun kera. 

 

Mallaspossujen ruokinnassa käytetään Saimaan Juomatehtaan oluenvalmistukseen valmistettua mäskiä. Mäski kierrätetään oluenpanon jälkeen Kaartilan tilalle, missä se on osa muuta ruokavaliota vehnän, rypsirouheen, herneen ja härkäpavun kanssa.

Ruokavalio osaltaan vaikuttaa siihen, että porsaanlihasta tulee normaalia pehmeämpi ja mehevämpi, kaiken kaikkiaan laadukkaampi.

Kassler pihvit

Toimitus poikkeaa perinteisistä Grillikaupan toimituksista

No tätähän ei nyt tuoda mihinkään Smartpostiin eikä Matkahuollon toimipisteeseen. Tämä tuodaan ihan Postin kylmäkuljetuksena suoraan toimitusosoitteeseen.

Eli siis kaikki Mallaspossun tilaukset laitamme eteenpäin edellisen viikon perjantaina. Mallaspossu toimittaa tilaukset ilmoituksestamme seuraava viikon perjantaina klo 12–15 välillä.

Jos siis suunnittelet suurempi grillijuhlia, varmista tilaus siis viimeistään edellisen viikon torstai–perjantaina.

Poikkeuksia voi toki olla juhlapyhien vuoksi, mutta niistä tiedotetaan erikseen.

Toimituksesta ei peritä erillistä rahtia. Huomioithan, että tilaus on sitova. Mahdollinen palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Palautus on tehtävä kylmäketjulla, siten että tuote pysyy täysin jälleenmyyntikunnossa.

Ulkofilepihvit

 

Pari esimerkkiä toimituksesta:

Tilauksen ajankohdastasi riippuen, toimitusaika voi olla lihapaketille joko viikko tai pari viikkoa.  

Tilaat torstaina 6.8.2015. Lähetämme tilauksesi Mallaspossulle perjantaina 7.8.2015. Mallaspossu toimittaa Postin kylmäkuljetuksena tilauksesi perjantaina 14.8.2015 klo 12–15 välillä suoraan ovellesi. Tilauksen ja toimituksen välinen aika on tässä tapauksessa reilu viikko. 

Tilaat lauantaina 15.8.2015, tilauksesi lähetetään 21.8.2015 perjantaina Mallaspossulle ja paketti saapuu perille 28.8.2015 klo 12–15 välisenä aikana. Tässä tapauksessa tilauksen ja toimituksen välinen aika on lähes kaksi viikkoa. 


Wokki suikale

 

Muuta mielenkiintoista huomioitavaa

Tsekkaa Grilliblogimme reseptit ja tykkää Facebookissa Grillikomppanian ja Grillikaupan sivuista.  

Mausta ruokasi Poppamiehen mausteilla.

Käytä kunnon paistovälineitä, kuten tätä de Buyer hiiliteräspannua.

 

Kaartilan Mallaspossun referenssit 

MaaseutuMedia 12.4.2015

Habanerokitchen.com 

Kaartilan Mallaspossun kotitila


Henkilökunnan kokemuksia

Tää chili-valkosipuli grillimakkara ei ole mitään jauhomakkaraa, vaan ehtaa täyttä tavaraa. Laatu on lihaisan ryynimäinen, täyteläinen ja jämäkkä! Ei voinut kuin suositella kaikille todellisen lihamakkaran ystäville!

-Mika-

Lisätietoa

Tuotekoodi GRILLIPAKETTI10
Tuotemerkki Kaartilan Mallaspossu
Takuu .

Paino 10 kg
Ainesosat Kassler, ulkofile, grillikylki, grillipihvit paistista, varraspalat sisäpaistista, wokkisuikale, raakamakkaratyyppinen grillimakkara
Alkuperämaa Suomi
Muuta hyödyllistä tietoa Poikkeuksellinen toimitustapa. Lue täältä lisää.

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki