Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Jykevä essu, Globe Hope Hella

Tuotekoodi
GH-HELLA

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

55,90 €

Jykevä essu, Globe Hope Hella

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Me ei olla pidetty rimpuloista tuotteista, jotka menee piloille heti ensikättelyssä. Sen vuoksi ollaan todella innoissamme näistä Globe Hopen tuotteista, jotka ovat sekä uusiomateriaaleja että kestäviä. Hinta-laatu siis kohtaa, koska tämä essu on tehty Unkarin armeijan varustesäkistä. Todisteena kestosta on palvelusvuodet 1960–1970 -lukujen unkarilaisissa asevoimissa. 

Essu on jykevää materiaalia

Essun kangasmateriaali on siis tosi sietokykyistä – jopa niin sietokykyistä, että tuoksuu puhtaanakin ihan SA-int varusvarastolta. No se ei ole ongelma, vaan ehkä enemmän semmonen nostalgiajuttu. Ja kaipa se ajan kanssa häviää grillikäryjen myötä. 

Itse essussa on kaikenlaisia remmejä, jotka ovat myöskin armeijaylijäämästä hyödynnettyä. Remmeillä saat säädettyä essun itsellesi sopivaksi kesän kuumiin grillailuihin.  

Rintamuksessa on oma isompi taskunsa, johon saa kokkailun ajaksi vaikka grillaajan virallisen naukkupullon ...kröhöm... mustapippurirouhepurkin. Tasku pysyy kiinni nahkalenkillä ja napilla. 

Muita koristeellisia elementtejä tässä ovat käsinpainettu possu, reikärivi (edustavasti ruostuneita) ja lenkit. Ihan pähee essu!

Oman elämämme niksinurkka

Sen verta muuten huomattiin, että essun alaosassa oleva koristekahva yhdistettynä niskalenkin kanssa muuttaa essun "kantokassimaiseksi". Tämä nyt ei tietystikään nyt ole mikään optimaalisin kauppakassi näin, mutta kyllähän tuossa aika kätevästi saa siirrettyä kylmästä tavaraa takapihalle grillisessioihin.  Se rintamustasku nimittäin jää suuaukko ylöspäin, joten pienempi tavara voi laittaa sinne kuljetuksen ajaksi. 

----

Henkilökunnan kokemuksia:

Tää Globe Hopen essumatsku on todella jykeetä kamaa! Ei puhuta mistään perusmartan pitsiliinasta vaan sellaisesta sotisovasta, että se kelpaa grillistä navettaan ja aina öljyjen vaihtoon. Mieluiten kuitenkin tässä järjestyksessä.

Essu on myös esteettisesti pirun näyttävä. Tämä päällä näyttää todelliselta tekijältä keittiossä!
Risuja voinee antaa muutamasta turhasta metallirinkulasta, joilla ei ole muuta kuin mukamas-esteettinen merkitys. Muutamat detaljit korostavat suunnittelijan salaisia S&M taipumuksia joita ilmankin pärjäisi. Mutta kokonaisuudessaan tämä on todellinen isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle essu, joka on niin kovaa kamaa, että hätätilanteessa käy vaikkapa riippukeinuna, sadeviittana tai sidontaliinana.
-Mika-

Lisätietoja
Tuotekoodi GH-HELLA
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.