SUP-lauta JOBE LENA YOGA WMN 10.6, punainen, ilmatäytettävä


 • Joogaan ja fitnekseen

 • Myös lenkkien tekoon

 • Joogaamisen suhteen kaikki tarpeellinen huomioitu, kuten melan kiinnikkeet

 • 120 kg maksimipaino

Sku: 486418001

845,00 €

SUP-lauta JOBE LENA YOGA WMN 10.6, punainen, ilmatäytettävä

Lisää kuvia

 • JOBE SUP LAUTA

SUP-lauta JOBE LENA YOGA WMN 10.6, punainen, ilmatäytettävä

Tuotekoodi: 486418001


 • Joogaan ja fitnekseen

 • Myös lenkkien tekoon

 • Joogaamisen suhteen kaikki tarpeellinen huomioitu, kuten melan kiinnikkeet

 • 120 kg maksimipaino

Saatavuus: Loppu varastosta

Tarjoushinta 845,00 €

Hinta: 869,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

JOBE LENA YOGA on joogailijan ja fitness-ihmisen oma lauta. Se on lähes koko matkaltaan leveäksi suunniteltu, jolla mahdollistat myös vaikeimmatkin liikkeet. EVA-pehmuste kannessa on iholle miellyttävää materiaalia, ja vahvistaa liikkeitesi pitkäkestoisuutta.  Tämä lauta on maksimipainoltaan 120 kg kestävä. Tämän laudan väri on punainen! ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Miksi tämä SUP-lauta?

- Joogaan ja fitnekseen
- Myös lenkkien tekoon
- Joogaamisen suhteen kaikki tarpeellinen huomioitu, kuten melan kiinnikkeet
- 120 kg maksimipaino

SUP-lauta LENA YOGA SUP

JOBE -malliston LENA YOGA SUP on suunnattu nimensä mukaisesti joogaan ja fitnekseen. Paketti sisältää kevyen ja kädelle lämpimän lasikuitumelan, nopean kaksisuuntaisen pumpun ja oleelliset pienoheistarvikkeet (lopussa lista). 

YOGA SUP -laudan linoissa leveys on säilytetty lähes koko rungon mitalla. Tämä takaa laudan olevan vakaa kaikkeen jooga- ja fitnessliikkeisiin. Päällisosa laudasta on laaja-alainen EVA-pehmuste, jonka ekstrapehmeä laatu ihoa vasten on äärimmäisen miellyttävää. Tämän vuoksi kestät myös parmmin pidemmätkin suoritukset. 

Laudan toisessa kyljessä on kiinnityskuminauhat melaa varten. Siksi mela ei jää tielle laudalle, mutta ei myöskään karkaa aallokoihin. 

Perä on kulmikas ja tuo vauhtia lautaan myös SUPpailulenkeille. Keskiosassa lautaa oleva 20 cm syvä keskievä pitää laudan tiukasti suunnassaan. 

Melojan suositeltu maksimipaino 120kg laudan paino vain 9kg!

Pakettissa vesitiivis kantoreppu, johon yoga sup mahtuu helposti sisään. Meloessa reppuun menee mukavasti vaikka vaihtovaatekerrasto ja arvotavarat vedeltä turvaan.

Yoga SUP lautapaketti sisältää:

 • Kelluva kevyt lasikuitumela (säätöalue 170-220cm, paino 840g)
 • Nopea kaksisuuntainen pumppu
 • Vedenpitävä kantoreppu
 • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
 • Paikkaussarja
 • Nilkkaan sidottava karkuremmi
 • Kiinnikkeet joilla voidaan kiinnittää kaksi tai useampia lautoja toisiinsa kiinni
 

 

Joben ilmatäytteisten Aero-supien runko koostuu kolminkertaisesta rakenteesta. Sup-laudan sydän on kuitumainen "dropstitch"- materiaali joka pitää laudan muodossaan. Joben laudoissa käytetään maailman johtavan valmistajan tekemää laadukasta dropstitch-materiaalia, jota käytetään esimerkiksi laivastojen kelluvissa välineissä. Dropstitch-materiaalin päällä on kaksinkertainen pohjaliina johon on kiinnitetty koko laudan kattava nylon/pvc kangas. Vahvikkeen päällä on uloin näkyvä kuori joka on kestävää Tarpaulin PVC:tä (1000D). Myös laudan sivut ovat vahvistettu kaksinkertaisella Tarpaulin PVC:llä liitoskohtien ollessa kolminkertaisia. Sup-lauta on viimeistelty jaloille mukavalla pehmeimmällä saatavilla olevalla EVA-pinnoitteella, joka on koneellisesti tarkasti liimattu supin kanteen mikä takaa pitävyyden rullaus rullauksen jälkeenkin.


Voiko venttiilin vaihtaa?

Normaali halkey roberts, eli venttiilin uroskappale on vaihdettavissa. Naaraskappale on laudan sisällä, ja vaatii jo järeämpiä toimenpiteitä kierteillä. Lähtee irti korjaussarjan mukana toimitettavalla "wrench toolilla" pois.

Lisätietoa

Tuotekoodi 486418001
Takuu .

Suunnattu Jooga
Kerros 3-kerroksinen
tuumakoko 10.6
Mitat 0,97 X 0,35 X 0,45 m
Paino 15kg
PSI arvo 20PSI
Muuta hyödyllistä tietoa Laudalla on normaalisti 1 vuoden takuu. Rekisteröi lauta osoitteessa www.jobesports.com/happycustomer ja saat laudalle 3 vuoden takuun!

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki