Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Iso saunakiulu MAX, 18 litraa

Tuotekoodi
381-D

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

59,90 €
Iso saunakiulu MAX, 18 litraa
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Iso saunakiulu MAX, 18 litraa
Iso saunakiulu MAX, 18 litraa

Iso saunakiulu MAX, 18 litraa


Kunnollisen kokoinen, setripuinen ja perinteikäs kiulu muovisella sisäosalla. SAWOn 18 litrainen saunakiulu sopii vähän suurempaankin saunaan - ja pitkään saunoville!

Oletko aina harmitellut sitä, miten pieniä kiulut tuntuvat olevan, jos tekee oikein kunnolla mieli saunoa? Mitäpä jos hankkisitkin sitten SAWOn saunakiulun, jolla on tilavuutta tuommoinen 18 litraa (vrt normaalit kiulut, jotka 2-3 litraa). Tätä ei tarvitse kokoajan täyttää, vaikka saunoisi oikein pitkän kaavan kautta! Tämä huikean kokoinen saunakiulu sopii muuten täydellisesti pitkän kauhan kaveriksi - erinomainen apu isossa saunassa!

Materiaaleiltaan tämä on siistiä ja jämäkkää puuta. Viimeistely on saumatonta. Sekä puu materiaalina että kiulun muotoilu ovat kuin ajalta ennen massatuotantoa. Tällaisia kiuluja isoisoisämme nikkaroivat satavuotta sitten pimeinä talviöinä. Muovinen sisäosa ei välttämättä ole esteettisesti täydellinen ratkaisu, mutta se tekee kiulusta pitkäikäisen.

Tämä kestää aikaa sekä muotoilultaan että materiaaleiltaan!

Täydellinen kiulu mökille

Kiulu sopii erityisen hienosti esimerkiksi mökille, jossa vesi kannetaan valmiiksi saunaan. Tällöin vesi on valmiina useammallekin kierrokselle ja isoa kiulua ei huojuvinkaan saunoja helposti potkaise kumoon. Tukevien kahvojen ansiosta kiulu liikkuu mukavasti kahdella kädellä täytenäkin.

Tämä siis todellakin on iso kiulu. Emme siksi voi täydellä sydämellä suositella tuotetta jokaiseen pieneen kerrostalosaunaan. Mutta lauteilla tämä on näyttävä ilmestys saunassa kuin saunassa!

Ominaisuudet:

  • SAWOn valmistama
  • Puuta, muovinen sisäosa
  • Tilavuus 18 litraa
  • Perinteinen malli
  • Setripuuta
Lisätietoja
Tuotekoodi 381-D
Takuu .

Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.