Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Ilmalämpöpumppuohjain, Air Patrol Nordic

Tuotekoodi
271126

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

299,90 €
Ilmalämpöpumppuohjain, Air Patrol Nordic
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Nyt myös ilmalämpöpumpun ohjaus onnistuu älypuhelimella matkan päältä! Käynnistää ja sammuttaa voit jo matkalla esimerkiksi mökin ilmanlämpöpumpun. Ilmalämpönpumpun ohjaus toimii mille tahansa lämpöpumpulle. Huomioithan, että tällä saa vain yhden lämpöpumpun kerrallaan ohjattua. 

Säätää voit siis:

- Huoneen lämpöä 
- Huoneen kosteus
- Lämpöpumpun tilaa
- Tuulettimen nopeutta

HUOM! Sovellus myös varoittaa, kun arvot ovat liian korkeat tai alhaiset. Säästät siis aikaa ja luontoa, kun voit hoitaa kaiken matkan päältä langattomasti! 

AirPatrolin yhteydessä on julkaistu sovellus älypuhelimelle, joka toimii Android, iOS ja Windows -järjestelmissä. (HUOM. Windows -järjestelmissä edellytetään Windows Phone 8, Android ja iOS -järjestelmissä vesiolla ei ole merkitystä) Sovellus on viidelle eri kielelle, mukaan luettuna suomi ja ruotsi.

Tuotteessa on kiinteä ohjelmisto, joka ei ole muutettavissa tai päivitettävissä. Ohjelma toimii myös pelkillä tekstiviesteillä, eli myös älypuhelinsovelluksen kautta komennot lähtevät nimenomaan tekstiviesteillä, eikä käytä datayhteyttä. Jokainen komento kuluttaa yhden tekstiviestin molemmista liittymistä (puhelimen liittymä ja Air Patrolin liittymä).


Myyntipakkaukseen sisältyy: 

Asennusopas
Ohjain
Käyttöohje
Micro-USB-kaapeli

Lisätietoja
Tuotekoodi 271126
Takuu 1 vuosi
Mitat K6 x L12 x P14 cm
Paino 250 grammaa
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.