Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Rakenna unelmien kesäpiha - Ale jopa -60%!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Hyttyskarkottimet, hyttysansat

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Hyttysansa - eroon hyttysistä ja muista itikoista!

Hyttysansa on laite joka puhdistaa pihat, terassit, puutarhat, leirintäalueet ja muut ulkotilat hyttysistä. Hyttysansa yksinkertaisella periaatteella: se houkuttelee hyttyset luokseen ja kun hyttyset ovat tarpeeksi lähellä, ansa imaisee itikat sisäänsä ja tappaa ne. Hyttysansaa pidetään yleensä toiminnassa koko kesän ajan ja näin myös ensi kesänä on vähemmän hyttysiä koska munivia naaraita on vähemmän.

Vinkkejä hyttysansan käyttöön

Tärkeintä on että hyttysansa pidetään toiminnassa mahdollisimman yhtäjaksoisesti, eli sinun tulee pitää huolta siitä että tyhjennät ansan säännöllisin väliajoin ja että ansa saa tarvitsemansa virran. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi tulee hyttysansa sijoittaa strategisesti niin että se tappaa mahdollisimman paljon hyttysiä: kosteaan pusikkoon tai jollekin muulle varjoisalle alueelle jossa hyttyset viihtyvät.

Aloita hyttysten karkottaminen hyvissä ajoin - tilaa jo nyt!

Parhaan tuloksen saavutat kun laitat hyttysansan käyntiin heti kesän alussa kun ensimmäiset hyttyset näyttäytyvät. Kannattaa siis tilata hyvissä ajoin ennen kesää jotta olet valmis! Grillikauppa.com:sta saat hyttysansat ilmaisella toimituksella lähimpään postiin tai matkahuoltoon, toimitukset saapuvat normaalisti 1 - 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.