Hyttyskarkotin kaasulla ThermaCELL, oliivinvihreä

Tuotekoodi: MR-GJ

Hyttyskarkotin kaasulla ThermaCELL, oliivinvihreä

Lisää kuvia  • Hyttyset, hirvikärpäset ja paarmat loitolla 20 neliömetrin alueelta.

  • Toimii nestekaasupatruunoilla

  • Ei sisällä DEET hyttysmyrkkyä

  • EI HAISE!

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus
33,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Jostain olemme lukeneet, että seksikäs ihminen vetää hyttysiä puoleensa – niin myös ilmeisesti sihijuomat ja hiki. Tämä laite pelastaa meidät kaikki, edustit nyt sitten feromonin tai hikirauhasten kyllästämää sorttia! Sano siis lopullisesti hyvästit inisijöille 20 neliömetrin alueella ympärilläsi. 

Miksi tämä hyttyskarkotin?

- Hyttyset, hirvikärpäset ja paarmat loitolla 20 neliömetrin alueelta.
- Toimii nestekaasupatruunoilla
- Ei sisällä DEET hyttysmyrkkyä
- On lähes hajuton!

Hyttyskarkotin ThermaCELL 

ThermaCELL on suhteellisen tehokas hyttyskarkotin, koska se pitää hyttyset, hirvikärpäset ja paarmat loitolla 20 neliömetrin alueelta.

Tämä karkottaa inisijät ympäristöstäsi nestekaasupatruunoiden avulla (butaania). Nestekaasupatruuna kestää noin 8–12 tuntia, ja karkotematto suositellaan vaihdettavaksi neljän tunnin välein. Laite ei vaadi minkäänlaista sähköä, joten se on ideaali ulkoympäristöön. Sytytys saadaan pelkästään nappia painamalla. 

Kaasulla toimiva hyttyskarkotin ei levitä huomattavaa hajua. Sen vuoksi voit jättää kaikki vahvahajuiset hyttysmyrkyt pysyvästi kaupan hyllylle! Laitteen kaasu ei ole kuitenkaan avoimella liekillä, eikä sisällä perinteistä DEET-hyttysmyrkkyä.  

Miten ThermaCELL hyttyskarkotin toimii?

ThermaCELL -matto poistetaan pakkauksesta, jolloin matto muuttuu vaaleansinisestä valkoiseksi, koska karkoteaine haihtuu.

Matto laitetaan karkottimen mustan ritilän alle.  Patruuna kierretään pohjassa olevaan aukkoon perälle saakka. Ritilät ja luukut pistetään paikalleen, minkä jälkeen laitteen voi laittaa päälle. Hyttyskarkotin asetetaan tasaiselle pinnalle ritilä ylöspäin.

HUOM! Ritilään ei kannata koskea laitteen ollessa päällä, koska siitä tulee kosmisen kuuma! Anna siis karkottimen jäähtyä kunnolla, kun sammutat sen.  

Väri on oliivinvihreä. 

Lisätietoa

Tuotekoodi MR-GJ
Takuu 1 vuosi
Paino 320 grammaa
Käyttöohje Pakkauksessa on erittäin kattava selostus, miten laite toimii ja miten sen kanssa tulee toimia.

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Hyttyskarkotin kaasulla ThermaCELL, oliivinvihreä4.673

Pieni hetki