HotBin lämpökompostori

Tuotekoodi: 102613

HotBin lämpökompostori

Lisää kuvia


 • 32-kertainen kompostointinopeus

 • Mukana myös kompostointityövälineitä

 • Aerobinen kompostori

 • Materiaali sitoo lämpöä itseensä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
439,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Hektisenä internetaikana pitää saada nopeasti kompostorista multaa! Lämpökompostori Hotbin tekee sitä sinulle 32-kertaisella nopeudella verrattuna ei-lämpökompostoreihin. Kompostori ei haise eikä kerää kärpäsiä ympärilleen. Materiaalikin on kierrätettävissä.

Kompostori Hotbin mitat

Miksi tämä kompostori?

 • 32-kertainen kompostointinopeus
 • Mukana myös kompostointityövälineitä
 • Aerobinen kompostori
 • Materiaali sitoo lämpöä itseensä.

Miten lämpökompostori Hotbin eroaa muista?

Olimme jo hetken pohtineet kompostorien ottamista myyntiin. Emme kuitenkaan ole varsinaisesti vakuuttuneet kaikista muovipleksipalapeleista, joita olemme nähneet. HotBin vakuutti jämäkällä olemuksellaan sekä ensikosketuksella. Kun asetat käden muoviselle kylmäkompostorille, pinta on viileä. Kun asetat kätesi HotBinin pinnalle, se on välittömästi lämmin kättäsi vasten. Sama lämpö saa itse kompostointiprosessin välittömästi liikkeelle. Siksi valitsimme se valikoimaamme!

HotBin on valmistettu polypropeenista, joka on kierrätettävää materiaalia täysin sataprosenttisesti. Materiaali on mielenkiintoinen, sillä se kerää itseensä ympäristön lämmön.

AJATTELE, miten tuo vastaavasti toimii lämpökompostori Hotbinin sisällä! Materiaalinsa ja ilmastointinsa ansiosta Hotbin tuottaa kompostimateriaalia 32 kertaa nopeammin kuin perinteiset kompostorit.

Valmistaja vertaa Hotbiniä eristettyyn savupiippuun, joka jakautuu kolmeen kerrokseen: viileä pohja, lämmin valmistava keskikerros ja kuuma yläosa. HotBinia voi kutsu aerobiseksi lämpökompostoriksi. Siinä kylmä ilma tulee pohjaventtiilin kautta. Ilma nousee kompostorin läpi antaen samalla happea bakteereille. Bakteerien tuottama lämpö tiivistyy kosteudeksi, joka poistuu kompostorista kannen venttiilien kautta vesihöyrynä. 

Alapaneelia kiertää kaksi vihreää hihnaa, joiden todellinen tarkoitus on pitää paneeli kiinni. Niitä ei ole oikeastaan pakko pitää siinä koko aikaa, mutta antaahan ne mukavan lisukkeen koko kattaukseen.

Miten kompostoidaan?

Jätteeseen pitää laittaa mukaan paperisilppua, kompostoriherätettä ja täytejätettä. Näin saat elintärkeitä ilmataskuja Hotbiniin. Ilmataskujen ansiosta pohjasta tuleva kylmä ilma pystyy kulkemaan kompostorin läpi kohti kannen venttiiliä.

Kompostorin voi herättää herätepullolla, jossa on +60°C asteista vettä. Pullo tulee upottaa varovaisesti 10–20 cm syvyyteen kompostimassassa. Tämän jälkeen kansi suljetaan.  Tilanteen voi tarkistaa neljän–kuuden tunnin päästä. Mikäli massa ei ole herännyt, toimenpide kannattaa toistaa. Erityisesti tämä toimenpide on hyödyllinen, kun kompostorin ottaa käyttöön viileällä kelillä.  
90 päivän sisällä kompostori tuottaa sinulle muhevaa multaa käyttöön. Sen saat otettua käyttöön irrottamalla Hotbinin alapaneelin.

Kompostori Hotbin mitat

Lämpömittari

Kanteen sijoitettu lämpömittari ilmaisee kompostorin sisälämpötilaa, kun kansi on kiinni. Lämpömittari ottaa lämmön nousevasta höyrystä. Mittari saattaa ilmaista 10 astetta alempaa lämpötilaa, mikäli etäisyys jätteeseen on vielä suurehko. Siitä ei tarvitse pelästyä, sillä massa itsessään on kyllä oikeassa lämmössä. Vajaa kompostori -30°C pakkasella voi olla myös jopa 20°C.

Sinun ei tarvitse ottaa lämpömittaria irti kannesta, jos lisäät kompostoriin lisää jätettä.

Oikealla täytöllä:

 • Kompostori toimii ympärivuotisesti
 • On 40–60°C lämpötilassa
 • Ei haise
 • Ei kerää kärpäsiä.


Mukana tulevat:

 • Hotbin lämpökompostori
 • Herätepullo
 • Biosuodatinpakkaus
 • Lämpömittari
   

Linkit:

https://www.hotbincomposting.com/

Video:

 

Lisätietoa

Tuotekoodi 102613
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen kotiinkuljetus ympäri Suomen
Mitat 115 x 62,5 x 55 cm
Paino 8kg
Materiaali 100% kierrätettävä Arpro ® EPP polyproteeni
Käyttökohteet Kodin kierrätyksen osaksi.
Käyttöikä Toimii oikealla käytöllä ympärivuotisesti.

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki