Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaikki kesään Grillikaupasta! Grillit, ulkoporealtaat, SUP-laudat, viilentimet ja paljon muuta. Katso tarjoukset!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Hiiligrillit, pallogrillit

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 27

Sivu
Loading...
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 27

Sivu

Hiiligrilli on perinteinen ja edullinen grilli

 

Hiiligrillit ovat usein pallon muotoisia ja sen takia ne ovat saaneet kutsumanimen "pallogrillit". Hiili- ja pallogrillit ovat yleisempiä ja perinteikkäimpiä kuin esim.  kaasugrillit  . Hiiligrillit ovat myös huomattavasti edullisempia kuin kaasu- tai sähkögrillit ja niitä varten tarvitset vain grillihiiliä sekä tulitikut joilla sytytät grillin. Ruoanlaitto hiiligrillillä on hieman hitaampaa koska grilli ei lämpene yhtä nopeasti kuin sähkö- ja kaasugrillit eikä se tarjoa samanlaisia mahdollisuuksia lämpötilan säätämistä varten. Hiiligrilli on kuitenkin monille grillauksen symboli ja monet tykkäävät ainutlaatuisesta mausta jonka hiilillä grillaaminen tuo ruokaan.

 

Hiiligrillin tai pallogrillin valinta 

 

Kun etsit itsellesi sopivaa hiiligrilliä tulee sinun ensisijaisesti miettiä grillausalan kokoa: pienen hiiligrillin halkaisija on noin 20 cm kun taas suuremman grillin halkaisija voi olla jopa 60 cm. Mikäli etsit pientä, perinteistä hiiligrilliä sopii sinulle esim. Jamie Oliver Park BBQ, josta on montaa eri väriä. Isompi hiiligrilli esim. on Jamie Oliverin 57cm läpimittainen pallogrilli

 

Hiiligrillin sytytys?

Hiiligrillissä syttyminen edellyttää reippaasti ilmaa. Siksi ilma-aukot tulee olla auki aina sytytystä ennen! 2. Sytytysneste edellyttää kunnolla imeytymisen Kun laitat sytytysnestettä, anna nesteen rauhassa ensin imeytyä hiiliin. Sopiva aika tähän on 10 minuuttia. Tässä ajassa neste imeytyy kunnolla, ja lämmöstä tulee tasaisempi. 3. Sytytysneste on hyvä laittaa tasaisesti Tasaisesti laitettu sytytysneste sytyttää kaikki hiilet yhtä aikaa. 4. Kansi auki sytytyksen yhteydessä Ilmansaanti on kaiken a ja o. Kun hiiligrilli saa tarpeeksi ilmaa, hiilet syttyvät helpommin. Vasta sitten, kun hiilet ovat syttyneet kunnolla, kannen voi laittaa päälle. Tämän jälkeen odotetaan vielä 20-30 minuuttia, kunnes hiillos syntyy. 5. Briketit Briketeillä tulee voimakas ja tehokas lämpö grilliin. Brikettien ansiosta myös grillausaikakin voi olla pidempi.

Toimitamme hiili- ja pallogrillit ilmaiseksi lähimpään postiin tai matkahuoltoon!

Grillikauppa.com toimittaa aina kaikki tilaukset ilmaiseksi lähimpään postiin tai matkahuoltoon ja kaikille yli 125 € arvoisille tilauksille saat ilmaisen toimituksen kotiovelle tai vaikkapa suoraan mökille! Toimitukset lähtevät meiltä päivittäin ja normaalisti ne ovat perillä 1 - 2 arkipäivän kuluessa.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.