Hiiligrilli RÖSLE No.1 Sport F50, 50cm, musta

Tuotekoodi: EDU25002

Hiiligrilli RÖSLE No.1 Sport F50, 50cm, musta

Lisää kuvia


  • Iso grillikulho takaa 15% tehokkaamman grillauksen kuin vastaavissa

  • Irrotettava tuhkapesä

  • Grillausalan läpimitta 50 cm

  • 10 vuoden rajoitettu takuu!

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Kunnon hiiligrilliä voi olla vaikea löytää, jos on yhtäänkin fiinimpi maku Sen vuoksi valikoimaamme ohjautui lopultakin upea Röslen hiiligrilli, joka on musta pallogrilli helpolla ilmansäätömekanismillaan. Puhdistuskin on harvinaisen mukava. ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Miksi tämä hiiligrilli?

- Iso grillikulho takaa 15% tehokkaamman grillauksen kuin vastaavissa
- Irrotettava tuhkapesä
- Grillausalan läpimitta 50 cm
- 10 vuoden rajoitettu takuu!

Hiiligrilli RÖSLE No. 1 Sport F50

Hyvää hiiligrilliä saa etsiä Suomessa. Jos ei ihan kamado-tasolle ole kiinnostunut menemään, moni muu hiiligrilli sen rinnalla voi tuntua palikalta. Näistä lähtökohdista lähdimme etsimään tuotetta, joka soveltuisi myös vaativammalle hiiligrillaajalle. Löysimme hiiligrilli Röslen, jota on vasta hiljattain alettu saamaan myös Suomeen.

Hiiligrillin tärkein ominaisuus on ilmanvaihdonsäätömahdollisuus. Tällä toiminnolla grillin lämpötilaa säädetään tarpeen mukaan. Lämpöä pystyy seuraamaan kuvussa olevasta isokokoisesta lämpömittarista, jossa on sekä celsius että fahrenheit -asteikot.

Kuvun alla grillausalaa on läpimitaltaan 50 cm edestä, johon sisältyy kaksi hiiliritilää ja ruostumatonta terästä oleva grilliritilä. Grillikulho on tässä mallissa hivenen isompi, mikä tarkoittaa 15% tehokkaampaa grillausta kuin vastaavissa 47 cm malleissa. 

Koko on 68 x 68 x 99 cm, josta työkorkeuden ihannetilanne olisi 80 cm.

Kokoaminen, puhdistaminen ja huolto

Eihän tässä onneksi paljoa kokoamistyötä ole, joten uskallamme käsi sydämellä sanoa käyttöönoton olevan helpoimmasta päästä. Ja niin onhan tätä koottukin osittain valmiiksi sinua varten.

Tätä grilliä liikuttaa kahden kumipäällysteisen pyörän avulla. Ne ovat vakaat ja tasaiset. Ja kun aika tulee puhdistaa grilliä, sen tekee hyvin helposti; Nimittäin pohjassa on erikseen irrotettava tuhka-astia, joka lähtee irti pelkästään nuppia kääntämällä. Grilliritilä on mahdollista pestä myös astianpesukoneessa.

Henkilökunnan huomioita

Ainakin itse kuulun täysin hiiligrillien ystäviin, sillä niissä maku on huomattavasti sielukkaampi. Kuulin tässä taannoin, että hiiligrillin hiilet eivät oikeastaan itsessään tuota yhtään hajua, joka tarttuu ruokaan. Se haju tulee putoavasta rasvasta tai muista ympäröivistä tekijöistä. Se ei minua tosin haittaa, koska hiiligrillistä syntyy vain parhaimman maun ruuat.

-Miika

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU25002
Takuu 10 vuotta

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki