Hiiligrilli RÖSLE No. 1 F60 AIR

Tuotekoodi: EDU25006

Hiiligrilli RÖSLE No. 1 F60 AIR

Lisää kuvia


  • Patentoitu ilmanvaihtomekanismi AIR control system

  • Irrotettava tuhkapesä

  • Grillausalan läpimitta 60 cm

  • 10 vuoden rajoitettu takuu!

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Kunnon hiiligrilliä voi olla vaikea löytää, jos on yhtäänkin fiinimpi maku Sen vuoksi valikoimaamme ohjautui lopultakin upea Röslen hiiligrilli, joka on musta pallogrilli ainutlaatuisella ilmansäätömekanismillaan. Puhdistuskin on harvinaisen mukava. ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Miksi tämä hiiligrilli?

- Patentoitu ilmanvaihtomekanismi AIR control system
- Irrotettava tuhkapesä
- Grillausalan läpimitta 60 cm
- 10 vuoden rajoitettu takuu!

Hiiligrilli RÖSLE No. 1 F60 AIR

Hyvää hiiligrilliä saa etsiä Suomessa. Jos ei ihan kamado-tasolle ole kiinnostunut menemään, moni muu hiiligrilli sen rinnalla voi tuntua palikalta. Näistä lähtökohdista lähdimme etsimään tuotetta, joka soveltuisi myös vaativammalle hiiligrillaajalle. Löysimme hiiligrilli Röslen, jota on vasta hiljattain alettu saamaan myös Suomeen.

Hiiligrillin tärkein ominaisuus on ilmanvaihdonsäätömahdollisuus. Tällä toiminnolla grillin lämpötilaa säädetään tarpeen mukaan. Röslessä tämä toiminto on rakennettu uudenlaisella patentoidulla AIR Control Systemillä. Tämä systeemi yksinkertaistaa aika reilusti ilmansäätelyä grillissä. Lämpöä pystyy seuraamaan kuvussa olevasta isokokoisesta lämpömittarista, jossa on sekä celsius että fahrenheit -asteikot.

Grillatessa tällä saat kuvun auki 45 asteen kulmaan. Kuvun alla grillausalaa on läpimitaltaan 60 cm edestä, johon sisältyy kaksi hiiliritilää ja ruostumatonta terästä oleva grilliritilä.

Koko on 73 x 83 x 115 cm, josta työkorkeuden ihannetilanne olisi 84 cm.

Kokoaminen, puhdistaminen ja huolto

Eihän tässä onneksi paljoa kokoamistyötä ole, joten uskallamme käsi sydämellä sanoa käyttöönoton olevan helpoimmasta päästä. Ja niin onhan tätä koottukin osittain valmiiksi sinua varten.

Tätä grilliä liikuttaa kahden kumipäällysteisen pyörän avulla. Ne ovat vakaat ja tasaiset. Ja kun aika tulee puhdistaa grilliä, sen tekee hyvin helposti; Nimittäin pohjassa on erikseen irrotettava tuhka-astia, joka lähtee irti pelkästään nuppia kääntämällä. Grilliritilä on mahdollista pestä myös astianpesukoneessa.

Henkilökunnan huomioita

Ainakin itse kuulun täysin hiiligrillien ystäviin, sillä niissä maku on huomattavasti sielukkaampi. Kuulin tässä taannoin, että hiiligrillin hiilet eivät oikeastaan itsessään tuota yhtään hajua, joka tarttuu ruokaan. Se haju tulee putoavasta rasvasta tai muista ympäröivistä tekijöistä. Se ei minua tosin haittaa, koska hiiligrillistä syntyy vain parhaimman maun ruuat.

-Miika

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU25006
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki