Pikatoimitus 1-2 Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Hiili- ja pallogrillit

View as Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

  1. Kaasu- ja hiiligrilli MUSTANG Combo 3+1
    Väliaikaisesti loppu
    Kaasu- ja hiiligrilli MUSTANG Combo 3+1 599,00 €
    535,00 €
View as Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

Hiiligrilli on perinteinen ja edullinen grilli

 

Hiiligrillit ovat usein pallon muotoisia ja sen takia ne ovat saaneet kutsumanimen "pallogrillit". Hiili- ja pallogrillit ovat yleisempiä ja perinteikkäimpiä kuin esim.  kaasugrillit  . Hiiligrillit ovat myös huomattavasti edullisempia kuin kaasu- tai sähkögrillit ja niitä varten tarvitset vain grillihiiliä sekä tulitikut joilla sytytät grillin. Ruoanlaitto hiiligrillillä on hieman hitaampaa koska grilli ei lämpene yhtä nopeasti kuin sähkö- ja kaasugrillit eikä se tarjoa samanlaisia mahdollisuuksia lämpötilan säätämistä varten. Hiiligrilli on kuitenkin monille grillauksen symboli ja monet tykkäävät ainutlaatuisesta mausta jonka hiilillä grillaaminen tuo ruokaan.

 

Hiiligrillin tai pallogrillin valinta 

 

Kun etsit itsellesi sopivaa hiiligrilliä tulee sinun ensisijaisesti miettiä grillausalan kokoa: pienen hiiligrillin halkaisija on noin 20 cm kun taas suuremman grillin halkaisija voi olla jopa 60 cm. Mikäli etsit pientä, perinteistä hiiligrilliä sopii sinulle esim. Jamie Oliver Park BBQ, josta on montaa eri väriä. Isompi hiiligrilli esim. on Jamie Oliverin 57cm läpimittainen pallogrilli

 

Toimitamme hiili- ja pallogrillit ilmaiseksi lähimpään postiin tai matkahuoltoon!

 

Grillikauppa.com toimittaa aina kaikki tilaukset ilmaiseksi lähimpään postiin tai matkahuoltoon ja kaikille yli 125 € arvoisille tilauksille saat ilmaisen toimituksen kotiovelle tai vaikkapa suoraan mökille! Toimitukset lähtevät meiltä päivittäin ja normaalisti ne ovat perillä 1 - 2 arkipäivän kuluessa.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.