Hallilämmitin - Myymme vain laadukkaita Suomen olosuhteisiin soveltuvia lämmittimiä
Ilmainen kotiinkuljetus yli 125€ tilauksiin

Taulukkona  Listana 

14 Nimike(ttä)

ILMAINEN TOIMITUS

HALLILÄMMITIN

Toimitamme nämä lämmittimet ilmaiseksi kotiovelle saakka! Toimitukset 2-5 arkipäivän sisällä!

Mikäli sinulla on kysyttävää, soita meille:

010 3226 944 (arkisin klo 10-14)


Hallilämmittimet ja diesel-lämmittimet

 

Halli- ja diesellämmittimet sopivat hyvin esim. rakennustyömaalle, autotalliin tai teollisuushalliin lämmittämään sisätilat sopiviksi työskentelyä varten. Meiltä löydät laadukkaat Stanley ja Daewoo lämmittimet. 

 

Stanley hallilämmittimet


Stanley on hyvin tunnettu merkki joka valmistaa hallilämmittimien lisäksi myös esim. aggregaatteja. Stanley hallilämmittimet tunnetaan laadustaan, luotettavuudestaan sekä tehostaan. Meiltä löydät Stanleyn hallilämmittimiä 20,5 kW, 37 kW sekä 63 kW teholla. Näiden käyttöaika on noin 9-10 tuntia täydellä tankilla polttoainetta. Kaikissa Stanley malleissa on termostaatti vakiovarusteena. 

 

Daewoo hallilämmittimet


Daewoon hallilämmittimet tunnetaan tehokkuudestaan, turvallisuudestaan sekä kätevyydestään. Nämä lämmittimet sopivat sekä sisätiloihin että ulkotiloihin laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta. Daewoo lämmittimien tehot vaihtelevat 13 ja 22 kW:n välillä ja ne pystyvät lämmittämään noin 8 – 15 tuntia täydellä polttoainesäiliöllä.


Ilmainen toimitus ympäri Suomen


Meiltä saat halli- ja diesellämmittimet ilmaisella kotiinkuljetuksella kaikkialle Suomeen. Toimitamme päivittäin ja normaalisti tilaukset ovat perillä jo 1 – 2 arkipäivän kuluessa. Tee tilaus jo tänään!

Pieni hetki