Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Grillaus ja savustus

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 425

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 425

Sivu

Tervetuloa grillauksen ja savustuksen pariin!

Grillaus ja savustus mielletään yleensä kesänautinnoiksi. Todellisuudessa molempia voin ihan ympäri vuoden nauttia, kunhan välineet ovat kunnossa. 

Kaasugrillit

Kaasugrilli sopii hyvin sellaiselle, joka haluaa helppoutta, virheettömyyttä makuun ja paljon grillausalaa. Suosituimmat merkkimme ovat Kobe kaasugrillit, Mustang kaasugrillit, Char-Broil kaasugrillit ja Dose kaasugrillit. Kaikilla kaasugrilleillä on ilmainen kotiintoimitus

Keraamiset grillit eli kamado-grillit

Kamado-grillit ovat keraamisesti vuorattuja hiiligrillejä, jotka soveltuvat hyvän vuorauksensa ansiosta myös talvikäyttöön. Vuoraus estää nimittäin lämmön karkaamisen grillistä, ja kuumuutta säädellään ilmansäätimillä. Kamado-grilli tarjoaa vaikka joulukinkun savustuksen.  

Pihagrillit

Pihagrillit ovat enemmänkin pihatakkoja, jotka tuovat sekä tunnelmaa että mahdollisuuden pikkugrillaamiseen. Pihagrillit ovat kivestä tehtyjä. Näitä grillejä erityisesti suositaan asuntoyhtiöissä. Koska grilli on kivimateriaalia, suunnittele sijainti hyvin. Ilmainen toimitus pihalle saakka!

Savustimet

Valikoimassamme on savustimia sekä semi-ammattilaiselle että satunnaisesti savustavalle. Myymme muun muassa suosittuja sähkösavustimia

Valikoima grillausvälineitä

Meillä on valikoima erilaisia välineitä grillaamiseen, kuten grillaussetit, ritilät, parilat, moottorivartaat ja totta kai grillisuojapeitteet.  

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.