Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

KesäOUTLETista kaikki kesän suosikit jopa -70% alennuksella - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Grillipeite

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 79

Sivu
Loading...
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 79

Sivu

Grillipeite pitää grillisi uljaana pidempään

Pekko jätti grillinsä pihalle peitteettä. Grilli keräsi kesän aikana kuraa, haituvia ja siitepölyä. Sade vielä valutti liat joka suuntaan ja kaunis kiiltävä ulkomuoto oli pelkkä muisto vain. Älä ole kuin Pekko, osta grillipeite! 

Miksi ihmeessä ostaa upea kallis grilli, jos siitä ei halua pitää huolta? Grillipeite takaa sinulle vähemmän vaivaa puhdistuksen parissa, sillä käytön ulkopuolinen lika jää peitteeseen ja sen voi sitten pestä erikseen.

Grillipeitteitä on monenlaisia, joista osa on suoraan suunniteltu tietylle mallille ja toiset ovat yleispäteviä jokagrillin peitteitä. 

Esimerkiksi Mustangin grillipeitteissämme on suuntaa-antavana määritelty, mikä koko sopii millekin poltinmäärälle: 

  • 2-3 poltinta: S-koko
  • 3-4 poltinta: M-koko
  • 4-6 poltinta: L-koko
  • 5-6 poltinta: XL-koko

Huomioi, että peitteissä voi olla arvionkin lisäksi pientä eroa todellisuuden kanssa. Tutustu siksi myös peitteiden kokomittoihin arvioidessasi sopivaa peitettä. 

Osassa peitteitä on myös paikallapysymistä helpottavia tarrakiinnityksiä. Näin peitteestä tulee napakampi kaasugrillisi suojaaja. 

Askarruttaako grillipeitteen valinta?

Ei hätiä, me voimme vielä tarkistaa yhdessä puolestasi, onko peite varmasti oikea juuri sinun grillillesi. Lisäksi myyntipalvelumme auttaa sinua tilaamaan peitteen tarpeen tullen.

Kannattaa aina tilata grillipeite yhdessä grillin kanssa, sillä yli 125 euron tilaukset sisältävät jo rahtikulut, eikä niitä peritä erikseen. 

Mikä grillipeite valita?

Grillipeite tulee valita grillin koon mukaan. Liian pieni peite jättää alaosat paljaaksi. Isokokoinen jää laahaamaan maahan.

Miksi ostaa grillipeite?

Grillipeite suojaa grilliäsi silloin, kun et sitä käytä. Kesäaikaan muun muassa siitepöly tarttuu helposti joka pintaan. Talviaikaan lumen myötä tuleva kura näkyy heti. Lisäksi kovien tuulien aikaan suojapeite estää oksien osumisen grilliin ja naarmuuntumisen.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.