Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

MAKSUTAVAT

Tarjoamme monipuoliset turvalliset maksutavat käyttöösi. Maksutapoja ovat seuraavat: 

  • Verkkopankki, jonka meille mahdollistaa Paytrail oyj (2122839-7). 
    Yhteistyössä ovat suomalaiset pankit ja luottolaitokset: Nordea, OP, DanskeBank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, POP pankki, Säästöpankki ja Oma SP.

  • Pankki- ja luottokortit: hyväksymme seuraavat korttimaksut: Visa, Visa electron, Mastercard, Diners club ja American express.

  • MobilePay on uusi maksutapasovellus, jolla helpotat entisestään maksamista. MobilePay toimii yleisimpien pankkien kanssa.

  • SVEA LASKU Svea Ekonomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla, vähintään 14 päivän maksuajalla. Maksutapa sisältää vahvan tunnistautumisen! Ostosten toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen. Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi pienemmissä erissä, Ostoluotolla. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit maksaa pois, milloin tahansa ilman lisäkuluja. SVEA LASKU ei sisällä maksutapalisää verkkokaupassamme.  LUE LISÄÄ SVEA:n ehdoista täältä.

  • SVEA ERÄLASKU ei sisällä maksutapalisää verkkokaupassamme. SVEAn erämaksu sisältää avausmaksun, joka on 5 € ja luottokorko 19,95 %. LUE LISÄÄ SVEA:n ehdoista täältä.

  • Yrityslasku Laskutetaan erikseen 14 päivän netto laskulla. Maksutapa käytössä vain yritysasiakkaille. Tarkistamme aina uuden asiakkaan luottotiedot ennen toimitusta.

Onko sinulla lisää kysyttävää maksutavoista? 

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu: +358 942 551 276 pvm/mpm (palvelemme arkisin klo 9-15)

Voit olla meihin myös yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteydenottolomakkeemme löydät tästä. 

 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.