Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Grillikauppa on tarina intohimosta suomalaiseen vapaa-aikaan

Ossi ja lentokenttä

Vuonna 2010 nuori duunari ja kaappinörtti Ossi kyllästyi rämiseviin grilleihin ja päätti uudistaa Suomen grillikannan. 

Syntyi unelma Suomen parhaasta grillikaupasta, paremmista grilleistä koko kansalle sekä utopia naapurisovusta. Syntyi Grillikauppa.com. Ja nyt vietämme 10-vuotistaiteilijajuhlaa. 

 

Unelma ajoi nuoren miehen maailmalle tuotteita etsimään ja illoiksi perehtymään verkkokaupan ja markkinoinnin mysteereihin. 

 

Kiersi tehtaita päivät pääksytysten, yhytysten yöt koodasi kauppaansa, noita tuotekuvauksia rehtejä, joit’ ei kerro kaikki kaupat, ymmärrä kaikki kivijalat tuolla inhalla alalla, katoavalla kannikalla.

 

 

Ja niin täyttyi Ossin parveke tavarasta - täyttyipä isän pannuhuonekin. Grillit alkoivat etsiä uusia koteja ja sähköposti lauloi sävelmiään. Apua palkattiin, rinkka pakattiin, tehtailla reissattiin.

Vuosien vaihtuessa parveke vaihtui varastoksi, varasto halliksi, kasvoi toimitukset entistäkin useammalta maahantuojalta. Taakse jäi kymmeniätuhansia lentokilometrejä - kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Yksi ei muuttunut: Intohimo. Vilpitön halu tarjota parasta keskivertokukkarolle ja palvella asiakkaat kunniakkaasti.

Nyt yritys yhdistää lähes 20 yhtä intohimoista työntekijää Suomessa ja Ruotsissa. Ossi on jakanut vastuuta ja kauppiaskaarti on kasvanut, päässen myös osaksi Bygghemma Finlandia. Edelleen taival taittuu vienoilla vesillä ja Pohjoistuulen siivellä, rinkka selässä uutta kotipihan kuningasta mestästäessä. 

 


 

Ossi ja läppäri 

Grillikauppa.com - 10 vuotta kokemusta verkkokaupasta

Olemme kasvaneet yhden miehen katajaisesta ristiretkestä tusinan työläisen kansainväliseksi grillisaarnajoukoksi. Meillä on väkeä myynnissä, markkinoinnissa, tilausten käsittelyssä ja varastossa. Onpa meillä oma väki sisällöntuotantoon, testaukseen ja tuotekuvaustemme jatkuvaan kehittämiseenkin. Olemme myös keränneet raatiimme lukuisia kovia bloggaajia ja ruokahifistejä.

Olemme vieneet ilosanomamme myös Ruotsiin. Näin olemme mahdollistaneet entistäkin paremmin oman tuontimme ja parhaiden grillien tuotannon Pohjoismaihin hyvillä hinnoilla.

Grillikauppa.com osana Edututor oy:tä ostettiin 2018 lopulla osaksi Bygghemma Finlandia. Olemme silti osana konserniakin oma itsenäinen yrityksemme, ja jatkamme matkaamme entistäkin lujemman kokemuksen ja konsernin rautaisen tuen voimalla. 

Vuonna 2020 Grillikaupan emoyhtiö Edututor oy täyttää 10 vuotta. Ikään kuin syntymäpäivälahjaksi saimme Dun&Bradstreetin alimman riskiluokituksen, johon vain harva suomalaisyritys yltää. 

Moni kyytiin hypänneistä työntekijöistä on saanut ensikasteensa verkkokaupassa nimenomaan Ossin perustaman yrityksen kautta. Paljon olemme kokeneet, itkeneet, iloinneet, nähneet ja oppineet. Paljon on vielä edessä.

Henkilökunta haluaa kiittää firmansa perustajaa, Ossia, että olemme saaneet olla mukana oppimassa. Tästä on hyvä jatkaa. :) 

- Grillikaupan tiimi -

PS. Tässä näet menneiden aikojen Grillikauppoja vuosilta 2011 ja 2015. Aika on muuttanut toimintojamme niin ilmeessä kuin rakenteiden sisällä. Katsotaan miltä näyttää 5 tai 10 vuoden päästä!

Meidän tiimi

Ossi - kauppias, pomo, ostaja
Nina - Aurinkoinen aspa Talar också svenska i kundtjänsten
Saga - aurinkoinen aspa 2, talar också svenska
Camilla - 3. aurinkoinen aspa
Milja - 4. aurinkoinen aspa, talar också svenska
Noora - 5. aurinkoinen aspa ja tuotehallinnan virtuoosi
Toimistokoira Oiva - Kuka on hyvä poika? Kuka on? Sinä olet! 
Jaakko - lediexpertti
Pepe - ledimyyjä ja toimisto-dj
Miika - Markkinointi - ja sisältöpalikoiden kuljettelija
Suvi - Facemarkkinoinnin superi, jenkkifutiksen superbowl
Santra - Videoiden sisältömestari
Aleksi  - Se jolla on verkkokaupan sähköpiuha käsissään
Mika - joryjäsen, verkkokauppa-aktivisti
Markus - hermokeskus, öljynäppi
Keith - Skotlannin lahja logistiikalle
Elli - Ympärivuotisen joulun tuoja varastolle
Pekka - Artisti, varaston kitarakielien soittaja
Anne - laskutuksen Da Vinci
Jenni - Talouden Rembrandt

Yritystiedot:
Edututor Oy
Kannistontie 5, 36220 Kangasala 

y-tunnus 2357972-1 
Yrityksen nettisivut: www.edututor.fi 

Grillikauppa.com

 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.