Tarinamme

Ossi ja lentokenttä

Vuonna 2010 nuori duunari ja kaappinörtti Ossi kyllästyi rämiseviin grilleihin ja päätti uudistaa Suomen grillikannan. 

Syntyi unelma Suomen parhaasta grillikaupasta, paremmista grilleistä koko kansalle sekä utopia naapurisovusta. Syntyi Grillikauppa.com.

 

Unelma ajoi nuoren miehen maailmalle tuotteita etsimään ja illoiksi perehtymään verkkokaupan ja markkinoinnin mysteereihin. 


Kiersi tehtaita päivät pääksytysten, yhytysten yöt koodasi kauppaansa, noita tuotekuvauksia rehtejä, joit’ ei kerro kaikki kaupat, ymmärrä kaikki kivijalat tuolla inhalla alalla, katoavalla kannikalla.


 

Ja niin täyttyi Ossin parveke tavarasta - täyttyipä isän pannuhuonekin. Grillit alkoivat etsiä uusia koteja ja sähköposti lauloi sävelmiään. Apua palkattiin, rinkka pakattiin, tehtailla reissattiin.

Vuosien vaihtuessa parveke vaihtui varastoksi ja varasto halliksi. Taakse jäi kymmeniätuhansia lentokilometrejä - kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Yksi ei muuttunut: Intohimo. Vilpitön halu tarjota parasta keskivertokukkarolle ja palvella asiakkaat kunniakkaasti.

Nyt yritys yhdistää tusinan yhtä intohimoista työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Ossi on jakanut vastuuta ja kauppiaskaarti on kasvanut. Edelleen taival taittuu vienoilla vesillä ja Pohjoistuulen siivellä, rinkka selässä uutta kotipihan kuningasta mestästäessä. 

 


 

Ossi ja läppäri 

Grillikauppa.com tänään

Olemme kasvaneet yhden miehen katajaisesta ristiretkestä tusinan työläisen kansainväliseksi grillisaarnajoukoksi. Meillä on väkeä myynnissä, markkinoinnissa, tilausten käsittelyssä ja varastossa. Onpa meillä oma väki sisällöntuotantoon, testaukseen ja tuotekuvaustemme jatkuvaan kehittämiseenkin. Olemme myös keränneet raatiimme lukuisia kovia bloggaajia ja ruokahifistejä.

Olemme vieneet ilosanomamme myös Ruotsiin ja Baltiaan. Näin olemme mahdollistaneet entistäkin paremmin oman tuontimme ja parhaiden grillien tuotannon Pohjoismaihin hyvillä hinnoilla.

Olenpa minäkin saanut leipätyön yrityksestä kehittämisen ja hallinnon saralla. Päivä päivältä jää Ossille enemmän ja enemmän aikaa uusien ja parempien tuotteiden löytämiseen. Firma on kasvanut mutta mies, rinkka ja läppäri kiertävät vanhaan tapaansa.

Vuonna 2018 yrityksemme liikevaihto pyörähti 4,7 milj€ luokkaan, meillä on reippaat 100 000 asiakasta, toimimme kolmessa eri maassa, mahtavia työkavereita on tosiaan jo tusina - matka jatkuu...

- Mika / Grillikauppa
 

Meidän tiimi

Ossi - kauppias, pomo, ostaja
Annika - aurinkoinen aspa
Noora - 2. aurinkoinen aspa
Jaakko - lediexpertti
Pepe - ledimyyjä ja toimisto-dj
Miika - Kaupan sisältöpalikoiden kuljettelija
Aleksi  - Se jolla on verkkokaupan sähköpiuha käsissään
Markus - hermokeskus, öljynäppi
Keith - Skotlannin lahja logistiikalle
Teemu - Pakkaamon supermies
Pekka - Artisti, varaston kitarakielien soittaja
Sussu - Palaututukset, elokuvatekijä
Nina - Talar också på svenska i kundtjänsten
Yritystiedot:
Edututor Oy
Kannistontie 5, 36220 Kangasala 

y-tunnus 2357972-1 
Yrityksen nettisivut: www.edututor.fi 

 

Grillikauppa.com

Pieni hetki