Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Grillaus ja savustus

Suomen paras grillikauppa! Yli 150 kaasugrilliä ja paljon muuta grillaamiseen.

Kobe-kamadogrillit

Kaasugrillit

Katso kaikki tuotteet

Kaasugrillillä grillaaminen

Kaasugrilli on helppokäyttöinen, tasainen kypsentäjä ja tarpeen tullen muhkeatehoinen kaveri grillaamiseen. Kaasugrillit jaotellaan yleisimmin polttimomäärän mukaan. Suosituimmat kaasugrillit ovat yleensä joko kolmella tai neljällä polttimella varustettuja herkkulaitoksia. Kaasugrillien ilme on yleensä joko pulverimaalattua terästä tai rosteria.

Kobe-kamadogrillit

Kamado-grillit

Katso kaikki tuotteet

Kamadolla grillaaminen

Kamadogrilli on käytännössä hiiligrilli 2.0. Se on keraamisesti vuorattu astia, jossa lämpö pysyy jopa vuorokauden sisällä. Kamadogrillaus mahdollistaa todella monipuoliset ruoantekomahdollisuudet, kuten grillaus, savustus, slow-cooking, paahtaminen tai leivinuunina toimiminen.

Savustaminen

Savustaminen on viime vuosina kasvanut superiksi trendilajiksi. Savustamisessa on kahta lajia: kylmä- ja lämminsavustaminen. Valikoimamme savustukseen tarjoaa sinulle erityisesti sähkösavustimet ja kaasusavustimet.

Pizzauuni

Kesäauringon alla pizzauunissa onnistuu pizzanteko kuin aidossa italialaisessa pizzeriassa ikään. Valikoimamme pizzauunit ovat muhkeatehoisia joko kaasulla tai hiilillä käytettäviä malleja. Kaikissa lämpö pysyy hyvin rakenteissa ja kiertää tasaisesti pizzan joka puolelle. Myös pohja rapeutuu täydelliseksi pizzauunin infernaalisen hellivässä lämmössä.

Grillaustarvikkeet

Grillaustarvikkeet

Katso kaikki tuotteet

Grillaustarvikkeet

Grillaustarvikkeista puhuttaessa grillaajan pelipakka on useimmiten grillipihdit ja grillilasta. Myös grillipeite, erilaiset grilliritilät ja parilat ja matalapainesäädin ovat perinteisiin vannovan grillaajan peruskortteja. Jokerivalintoja voivat olla taas lämpömittarit ja pizzavälineet.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!