Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Rakenna unelmien kesäpiha - Ale jopa -60%!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Frisbeegolf

View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

Mikä on frisbeegolf?

 

Frisbeegolfissa on samankaltainen ajatus kuin golfissakin: mahdollisimman vähin heitoin rata läpi. Kiekkogolfradat ovat joko 9- tai 18-väyläisiä. Frisbeegolfkiekon on osuttava metalliseen maaliin, jossa on metalliset ketjut pysäyttämässä kiekon matka. 

 

Eroja normaaliin frisbeeheen?

 

Kyllä on! Käytössä olevat kiekot ovat painavampia ja pienempiä kuin perinteiset frisbeet. Frisbeegolfissa on kolmea eri kiekkotyyppiä: draiveri (pitkän matkan kiekko), putteri (lähipeli) ja lähestymiskiekot. Näiden kiekkojen halkaisijat ovat normaalisti 21–22 cm, ja paino vaihtelee 150–180 gramman välillä.  Ominaisuuksissa kannattaa huomioida nopeus, lentorata, paino, materiaali ja liito-ominaisuus. 

 

Suomi ja frisbeegolf

 

Suomessa frisbeegolfratoja on tällä hetkellä yli 400 kappaletta. Suurin osa näistä sijaitsee Etelä- ja Lounais-Suomessa, mutta pohjoisempaakin löytyy yksittäisiä kenttiä sieltä täältä. Yhdysvallat on tällä hetkellä ykkösmaa, mutta Suomi on myös kärkimaita! Tämä on ihan nouseva trendi! Suositellaan! 

 

Grillikaupan frisbeegolf-valikoima

 

Meillä on tällä hetkellä valikoimassa kevyttä mökkitarkoitukseen olevaa frisbeegolfmaalia ja vankempaa -lähes professionaalisen kentän tasoista- maalia. Halusimme myös auttaa hankkimaan heti jo aloittelijan pakkauksen kaikin herkuin. Siksi kannattaa tutustua frisbeegolfiin setti, jossa on harjoituskori ja kaksi pakettia kiekkoja. 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.