Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Fatscooterit, sähköskootterit

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Sähköpotkulauta, sähköskootteri, eli kevyet sähköajoneuvot liikenteessä

Suomessa saa käyttää tieliikenteessä polkupyöräilyn säännöillä sekä sähköpotkulautaa että sähköskootteria, kun laitteen moottorin teho on alle 1000 wattia ja rakenteellinen huippunopeus pysyy maksimissaan 25 kilometriä tunnissa. Ajaminen ei edellytä ajokorttia eikä liikennevakuutusta. Sen vuoksi sähköpotkulauta tai sähköskootteri eivät tarvitse rekisteröintiä. 

Istuinta ei saa olla, jos laite ei ole itsestään tasapainottuva, tarkoitettu ainoastaan maastokäyttöön tai päällystämättömille teille tai tarkoitettu ainoastaan liikuntarajoitteisten käyttöön. 

Sähkökäyttöisiltä laitteilta edellytetään äänimerkkilaitetta, etu- ja takavaloa. Takavalon on oltava punainen. 

POLKUPYÖRÄILIJÄN SÄÄNNÖT PÄTEVÄT, KUN

- Moottorin teho on alle 1000W
- Rakenteellinen huippunopeus on maksimissaan 25km/h

MITÄ EI TARVITA, KUN RAKENTEELLINEN HUIPPUNOPEUS ON MAX. 25km/h

- Ajokorttia ei edellytetä
- Liikennevakuutusta ei edellytetä 
- Rekisteröintiä ei edellytetä 

MITÄ VAADITAAN

- Istuinta ei saa olla, jos laite ei ole tasapainottuva itsestään, tarkoitettu ainoastaan maastokäyttöön tai päällystämättömille teille TAI liikuntarajoitteisten käyttöön soveltuvaksi
- Äänimerkki oltava
- Valo- ja heijastinvaatimukset pitää olla kunnossa (valkoinen etuvalo ja punainen takavalo). Henkilöön kiinnitettävät valaisimet ovat sallittuja, kuten otsalamppu ajovalona 

Kuljettajalla on aina suurin vastuu huolehtia laitteen Suomen tieliikennelain edellyttämät vaatimukset ennen käyttöä ja ajoa.  

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.