Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

KesäOUTLETista kaikki kesän suosikit jopa -70% alennuksella - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

eCool, ekologinen olutkaivo

Tuotekoodi
ECOOL

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

299,90 €

Olutkaivon paras kesäkaveri on hyvä grilli! Tilaa uutiskirje tästä ja saat parhaat grillitarjoukset ja vinkit sähköpostiisieCool on ilman sähköä toimiva tölkkikylmiö ja -säiliö eli olutkaivo, joka kierrättää tölkit yli kahden metrin matkan maan alla takaisin sen pinnalle ja nautittavaksi. Se on siis ekologinen ratkaisu huurteiselle: eCool viilentää sekä oluen että omantuntosi.

- Sosiaalisen median viraalihitti!
- Routakestävyys Suomen oloissa testattu. 
- Juomien kylmyys Suomen oloissa testattu. 
- Pätevä syy päästä kaivamaan kuoppa maahan.

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Tämä olutkaivo oli meidän kesän viilein tuote! Viime kesänä eCool myytiin varastostamme loppuun, mutta nyt sitä on jälleen!  Ja onko parempaa syytä kaivaa kuoppa kuin kylmä olut? Me emme ainakaan ole keksineet! Siksi…

PELASTA MAAILMA - Yksi kylmä olut kerrallaan!

- Sosiaalisen median viraalihitti!
- Routakestävyys Suomen oloissa testattu.
- Juomien kylmyys Suomen oloissa testattu.
- Pätevä syy päästä kaivamaan kuoppa maahan.

eCool - olutkaivo 

eCool on ilman sähköä toimiva tölkkikylmiö ja -säiliö, joka kierrättää tölkit yli kahden metrin matkan maan alla takaisin sen pinnalle ja nautittavaksi. Se on siis ekologinen ratkaisu huurteiselle: eCool viilentää sekä oluen että omantuntosi.

 

Tanskalaista designia

Tämä innovoinnin taidonnäyte tulee 100-prosenttisesti pohjoismaasta! Kuten muutkin maailman design -historiaan jääneet tuotteet, tämäkin tulee Tanskasta. 

Eikä vain innovoinnin osalta, vaan varsinainen valmistus myös tapahtuu pienellä pohjoisella tanskalaisella Morsin saarella.

Tuotteen takana oleva arkkitehti kertoo saaneensa ajatuksen kymmenkuntavuotta sitten istuessaan puutarhassa janoisena: Miksi lepotuolista on noustava oluen noutoon? Mitä jos voisin vain napata oluen tuolin juuresta kylmänä?

Ominaisuudet ja asennus

eCool on 113 cm korkeudeltaan ja 22–30 cm halkaisijaltaan. Se levenee ylöspäin styroksieristeen kohdalta. Painoa maajäähdyttimellä on 12 kg. eCooliin mahtuu 24 tölkkiä (33cl).

Toki reiän räjäyttäminen tai perämoottoriin kytketyn jääkairan käyttö on myös erittäin innostava asennuksen tapa, ja näitä tarinoita on jo maailmalla nähty lukuisia. Grillikauppa.com kuitenkin pesee kätensä kaikista vastuista itsetuhoisten asennustapojen testaamisen suhteen.Valmistaja suosittelee eCoolin asennukseen jotain kairamaista puutarhaporaa - siis jos satut olemaan tossun alla tai muuten vain vässykkä. Homma hoituu normaalilla pistolapiolla mutta suosittelemme työhön kunnon kenttälapiota.

Näin me asennettiin eCool talvitestiä varten:

Käyttö Suomessa

Valmistaja mainostaa tölkkien voivan pysyä eCoolissa ympärivuoden. Kannattaa kuitenkin huomata, että Tanskan routaraja on varsin erilainen kuin Suomen. Pohjan tulisi päästä juuri roudan alle, jotta ympärivuotinen käyttö olisi suositeltavaa. eCoolin kansi on hyvin eristetty ja siksi se pitää lähes tasaisen lämpötilan pohjalta pintaan.

Otimme omaan syksyllä 2014 kaksi eCoolia ja halusimme testata ne talven yli ennen kuin alamme myymään niitä. Käytimme asennuksessa kohtuullista varovaisuutta ja laitoimme eCoolin ympärille pelkän maan sijasta hiekkaa elämisen mahdollistamiseksi. Tulosten perusteella uskallamme suositella tuotetta lämpimästi käyttöön myös Suomessa. Asentajan on kuitenkin hyvä ymmärtää millaiseen maahan on jäähdytintä laittamassa.

 Erikoistiedustelusta myös Suomen routarajaan ylettyvä jopa kaksimetrinen eCool voi olla mahdollinen, mutta sen asennus onkin sitten jo hieman erilainen homma.
 


Miksi ostaa eCool?

eCoolin ostolle voi olla monta syytä.

  • Joku haluaa jäähdyttää juomat ilman sähköä joko olosuhteiden pakosta tai ekologisuudesta.
  • Toinen haluaa todistaa miehuutensa kaivamalla kuopan.
  • Kolmannelle kesän grillijuhlien kohokohta on kaverien ilme heidän ihmetellessä pihamaasta pönöttävää pullonkorkkia: ”Koetas veivata!”

Kaikki nämä syyt ovat äärimmäisen hyviä. Ole siis kaikkien janoisten sankari: Tilaa eCool!

Tärkeä huomio kukkahattutädeille: eCool jäähdyttää myös Jaffa -tölkin!

eCool maailmalla:


eCoolin kysyntä on maailmalla kovaa! Tilaa omasi heti, niin varmistamme, että saadaan Suomeen se osuus, jonka sauna, mökki ja olutkansana ansaitsemme!
Lisätietoja
Tuotekoodi ECOOL
Takuu .

Mitat Korkeus: 113 cm, halkaisija 22–30 cm
Paino 12 kg
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.