Dublin puutarhakalusteet, pöytä, kulmasohva, nojatuoli

Lisää kuvia

Dublin puutarhakalusteet, pöytä, kulmasohva, nojatuoli

Tuotekoodi: 248599

Dublin puutarhakalusteet, pöytä, kulmasohva, nojatuoli

Saatavuus: Loppu

Tarjoushinta 749,90 €

Hinta: 990,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Dublin puutarhakalusteet, pöytä, kulmasohva, nojatuoli

EDIT: 25.6.2015 Supertarjous vain rajoitetun ajan!


Moderniin kotiin - isolle terassille

Dublin on todella tyylikäs ja massiivinen terassikalusto, johon kuuluu iso kulmasohva, nojatuoli sekä pöytä. Siis kaikki mitä kuvassa näkyy! Kulmasohvan voi erottaa myös kolmen istuttavaksi sohvaksi ja divaaniksi - molemmissa tapauksissa mukana on vielä nojatuoli.

Tämän tyyppisiä terassikalusteita näkyy usein kotiin tulevissa mainoslehtisissä. Usein alemallit kuitenkin ovat melko pieniä eikä todellinen koko välity kuvasta ilman perspektiiviä. Siksi otimmekin muutamia kuvia tuotteesta ihan itse ilman kuvamanipulointeja ja ammattilaisia. Tämä satti on todellakin ISO - kannattaa siis tarkastaa hyvin terassin mitat ennen tilausta.


Dublin terassikalusteet käytössä.

Dublin terassikalusteet valmiina käyttöön (kuvassa käytetty vain 3+1 moduulia). 

 

Pelkkä nojatuoli on sen kokoinen, että oltaisiin kollegan kanssa saatu varmaan molemmat mahdutettua siihen. Istuinleveys on sisämitaltaan 69cm. Vaikutelma on niin tuntumaltaan kuin estetiikaltaankin jykevä!

Istuintuntuma on todella pehmeä ja kalusto onkin selvästi tarkoitettu rentoon oleiluun.

Pohjapiirros kalustesetistä. 

Dublin puutarhakalusteet: materiaalit


Kalusto on litteää mutta pinnaltaan muotoiltua (kts. lähikuvat) polyrottinkia. Väri on erittäin tumma graffitin harmaa. Käsi- ja selkänojat ovat oikeasti leveät ja muotokieleltään sopusuhtaiset modernin sarjan yleiskuvaan. Tyylikkäänä yksityiskohtana teräksen väriset jalat sopivat hienosti moderniin ympäristöön. 32,5 cm korkeassa pöydässä on lasilevy.


Polyrottinki läheltä.

Lähikuvaa polyrottingista. 


Tyynyt ovat paksua ja rouheaa kangasta ja pehmusteella on mukava istua. Istuimet ovat tosiaan muhkeat ja varsin pehmeät - toiset tykkää, toiset ei.

Kangas on vettä hylkivä, joten pieni tihkusade ei tyynyjä kastele. Kangas ei kuitenkaan ole täysin vedenpitävä. Tietenkin me suosittelemme tyynyjen suojaamista säältä kun ryhmää ei käytetä, mutta ainakaan allekirjoittanut ei noudata omaa neuvoaan tämän suhteen.


Tyynyä lähikuvassa.

Dublin-kalustesetin tyynyä lähikuvassa. 

Koko sarja koostuu irrallisista yhdisteltävistä moduleista, joten palaset on helppo pistää talvisäilöön. Toki hyvät materiaalit mahdollistavat kaluston säilyttämisen periaatteessa ulkona ympäri vuoden. Kovilla pakkasilla ei kuitenkaan kalustoa kannata käyttää ja suosittelemme kaluston peittämistä esimerkiksi pressulla talveksi, mikäli se muutoin on täysin säiden ja lumikinosten armoilla.


Pakkaus

 Dublin-setti tuodaan kotiisi rahtikuluitta (kolme laatikollista). 


 Henkilökunnan huomioita tuotteesta

Kokoamiseen saa meneen pari tuntia, sillä ruuvattavaa on paljon. Suosittelen mukaan ruuvimeisseliä kuusikoloavain -päällä. Tarkista, ettei polyrottinki ole ruuvireikien tiellä! 
Ohjeet olivat tosi hyvät, pakkauskin todella hyvin tehty tavaratoimittajalta. Sohvat ovat irrallisia moduuleja, joten sopivat kapeaan tilaan (4+1 kapeaan tilaan). Lopputulos on tukeva kalustesetti terassille. 
 
- Jaska


Henkilökunnan huomioita tuotteesta

Testasin kaikki meidän terassikalusteet omalla takamuksella ja valitsin tämän. Stoke ja Essen olivat tietyllä tavalla suosikkeja yleisellä tasolla, mutta löhöilyyn ja rentoiluun tämä oli paras! Ja iso!

Kasaaminen on todella helppoa mutta vie aikaa. Suosittelen räikkää kuusiokoloavaimen sijaan.

Tyynyjen kangas on vettä hylkivää, mutta toki ne rankkasateella kastuvat. Kastuneet tyynyt myös kuivuvat nopeasti ja kokonaan enkä itse ole nähnyt järkeä niiden laittamisessa jatkuvasti suojaan, vaikka moni muu niin varmasti tekee. Jokin iso pressu tulee varmasti vielä hankittua pidempää säilöntää varten.

- Mika

ps tsekkaa tarkemmat ajatukseni: http://ohituskaistalla.com/terassi/terassikalusteet

Lisätietoa

Tuotekoodi 248599
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Dublin puutarhakalusteet, pöytä, kulmasohva, nojatuoli5.001

Pieni hetki