Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Cobb PREMIER kannettava monitoimigrilli

Tuotekoodi
COBB-66

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

169,90 €
kepeä kannettava monitoimigrilli
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Cobb PREMIER kannettava monitoimigrilli
Cobb PREMIER kannettava monitoimigrilli Cobb PREMIER kannettava monitoimigrilli Cobb PREMIER kannettava monitoimigrilli Cobb PREMIER kannettava monitoimigrilli

HEI!, VALITETTAVASTI TÄMÄ TUOTE ON LOPPU. LISÄÄ EI OLE TULOSSA. 


Cobb PREMIER on tehopakkaus, jonka voi kantaa paikasta toiseen noin vain pienen kepeän painonsa vuoksi. Cobb PREMIER on monitoimigrilli, jonka voit jopa nostaa pöydälle tarjoilun ajaksi.

Tässä on tosi kivasti suunniteltu ulkokuori, koska se pysyy viileänä myös silloin, kun ruoka tanssii tulisillä 300 asteen hiilillä sisällä. Tämä myös avittaa sitä, että grilliä voi siirrellä myös ruuanvalmistuksen aikana, mikäli esimerkiksi sadekuuro yllättää.

Grillin sisällä keskellä on pieni lämpölähde, jonka ympärillä on paksu eristetty astia. Tuohon astiaan asetetaan briketti, joka palaessaan levittää lämmön koko grilliin.

Koska välillä grillien kuuluu kohdata myös kaikenlaisia kosteuden aiheuttamia olosuhteita, tämä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu. Painoa Cobb PREMIER kannettavalla monitoimigrillillä on VAI-VAI-SET NEL-JÄ kiloa. 

Leikkauskuva

Lisätietoja
Tuotekoodi COBB-66
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.