Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Black Friday huippuerät saatavilla enää:

ALE! Click and Grow yrttipuutarha, 3 kasvia

Tuotekoodi
264271

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

99,90 €
ALE! Click and Grow yrttipuutarha, 3 kasvia
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Nyt on aika siirtyä tulevaisuuteen! Nimittäin kasvien kasvatuksen tulevaisuuteen! Sinunkin on aika hankkia itsellesi älyruukku, joka kasvattaa, lannoittaa ja kastelee kasvit puolestasi, samalla kun se tarjoaa kasvillesi optimaaliset valaistusolosuhteet. Sinun tehtäväksesi jää vain kasvista nauttiminen!  Click and Grow yrttipuutarha on täynnä huippuluokan avaruusteknologiaa, joka on pakattu tyylikkääseen, skandinaavista muotoilua edustavaan älyruukkuun. Jotta pääsisit parhaiten alkuun älyruukkusi kanssa, saat mukana kaiken, mitä tarvitset omien, maukkauden yrttien (basilika, timjami, sitruunamelissa) kasvattamiseen!
Yrttien kasvatus onnistuu yhtä helposti, kuin minkä tahansa muunkin Click and Grow -kasvin kasvattaminen. Tarvitset vain Click and Grow Smartpot -älyruukun, vettä ja pistorasian minne voit tökätä älyruukun töpselin. Yrtit suunnilleen kasvattavat itse itsensä! Sinun ei tarvitse muuta kuin ihastella maukkaiden yrttien kasvua ja popsia ne lopulta parempiin suihin!

Kasvit kehittyvät seuraavasti:

Basilika - verso 5-10 päivää, täysikokoinen kasvi 2-4 kuukautta, kesto 4-6 kuukautta. 

Timjami - verso 1-2 viikkoa, täysikokoinen kasvi 3-5 kuukautta, kesto 6-8 kuukautta.

Sitruunamelissa - verso 1-2 viikkoa, täysikokoinen kasvi 3-5 kk, kesto 6-10 kuukautta.

Muistathan, että meiltä saat myös täyttöpakkaukset yrttipuutarhaasi!

 

Pakkauksen sisältö

Pakkaus sisältää yhden Click and Grow Smartpot -älyruukun, älyvalon ja kolme yrttiä.

 

Click and Grow tekniikka

Click and Grow Smartpot ei kulje älyruukun nimellä vain, koska se kuulostaa hyvältä. Todellisuudessa Click and Grow on täynnä mitä hienointa modernia teknologiaa yhdistettynä tyylikkääseen skandinaaviseen muotoiluun. Älyruukun erikoisuus on älykäs itsekastelutoiminto, Electronic Precision Irrigation (EPI), joka tarkkailee veden määrää ruukussa kastellen itsenäisesti kasvia tarpeen mukaan - ja ilmoittaen sinulle, milloin vesisäiliö tulee täyttää. Käytännössä laite on sisältä yhtä kätevää pikkutietokonetta. Eikä tässä vielä kaikki! 

Erikoislaatuinen älymulta varmistaa kasveille ideaalit kasvuolosuhteet. NASAlta inspiraatiota ammentaen kehitetty älymulta pitää sisällään erityisen kammiorakenteen, jonka ansiosta kasvin juuret saavat aina optimaalisen määrän happea. Lisäksi multa tarjoilee kasville täydellisen yhdistelmän ravinteita juuri oikeina aikoina kasvin kasvukausia mukaillen, joten sinun ei tarvitse murehtia kasvin lannoituksesta. Luonnollisesti myös älymullan pH-arvo on kasville ihanteellinen. Mikä parasta, et joudu missään vaiheessa itse tunkemaan sormiasi multaan!

Mikä sitten takaa sen, että kasvistasi tulee upea, rehevä (äly)kasvimaiden kuningas? Täydelliseksi hiottu genetiikka tietenkin! Maailman parhaat kasvien kasvattajat ovat tehneet yhteistyötä Click and Grown kanssa luodakseen täydellisen kasvin juuri sinulle.

Luonnollisesti pitää mainita vielä Click and Grow Smartpot -älyruukun häikäisevä valaistusteknologia. Niin häikäisevä ruukkusi ei kuitenkaan ole, että sokaistuisit, sillä älykäs, uuden sukupolven LED-valo ei ota silmiin. Vaikka kasvisi nauttiikin huimasta 10000 luxin valotehosta, ei se kasvata sähkölaskuasi kuin parilla eurolla vuodessa.

Täydellinen lannoitus onnistuu tietenkin vain ja ainoastaan täydellisellä lannoitteella, nimittäin erityisteknisellä kaksoispinnoitetulla lannoitteella, joka takaa kasville optimaalisen lannoituksen huoneen lämpötilan ja kasvin kasvuvaiheen mukaan. Et pysty sössimään lannoitusta millään!

Kaikki tämä hoituu vaivattomasti älyruukun mikrosirun avulla!

Click and Grow ei ole mikään suuryrityksen uusi riistokampanja, vaan rehellinen pienyritys, jota kuluttajat ovat tukeneet. Click and Grow keräsi 2013 Kickstarterissa (https://www.kickstarter.com/projects/mattiaslepp/smart-herb-garden-by-click-and-grow ) lähes 700t€ rahoituksen, vaikka haussa oli vain 75t€. Kyse ei siis ole vain trendituotteesta, vaan ilmiöstä. Eipä yritystä turhaan olekaan esitelty muun muassa The Economist, The New York Times ja The Discovery Chanel medioissa.

Jos vielä mietit, että voisit tämän tuotteen hinnalla ostaa aika monta puskaa perus marketista, mietipä sitä, että optimaalisesti kasvatetuissa Click and Grow yrteissäsi on todistetusti kolminkertainen määrä antioksidantteja kaupan vastaaviin rehuihin verrattuna! Ja onhan se nyt ihan mielettömän siistiä kasvattaa avaruusteknologian avulla yrttejä omassa kodissa!

Lisätietoja
Tuotekoodi 264271
Takuu .

Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.