Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Click and Grow Smartpot täyttö, kukonharja

Tuotekoodi
264286

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

19,90 €
Click and Grow Smartpot täyttö, kukonharja
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Eivätkö kukkasi kukoista? Tuntuuko, että et saa edes kaktusta säilymään hengissä? Jos peukalosi on auttamatta keskellä kämmentä, mitä tulee kukkien kasvatukseen, anna Click and Grow Smartpot -tuotteiden auttaa. Nyt voit ostaa Click and Grow Smartpot -älyruukkuusi uljaan kukonharjan asuntoasi (tai toimistoasi) somistamaan! Taisit sitäpaitsi jo onnistua kasvattamaan mansikoita, joita tuli ensimmäisen Click and Grow Smartpotin mukana, joten eiköhän se kukankin kasvatus onnistu! Toisin sanoen, tämä täyttö sopii tuohon isoon patterikäyttöiseen Click and Grow Smartpot -malliin, ei yrttipuutarha -malliin.

 

Kukkien kasvattaminen älyruukussa

Kukkien kasvatus onnistuu yhtä helposti, kuin minkä tahansa muunkin Click and Grow -kasvin kasvattaminen. Tarvitset vain Click and Grow Smartpot -älyruukun, vettä ja 4 x AA paristoja (paristojen kesto n. 8-12 kk), sekä pistorasian minne voit tökätä älyruukun kasvatusvalon töpselin. Näyttävä kukonharja kasvattaa käytännössä itse itsensä! Sinun ei tarvitse muuta kuin ihastella värikkään kukkasi kasvua ja ottaa vastaan vieraiden kehut.

Kasvi kehittyy seuraavasti: verso 2-3 viikkoa, täysikasvuinen kasvi 2-4 kuukautta, kokonaiskesto 6-8 kuukautta.

 

Pakkauksen sisältö

Pakkaus sisältää yhden Click and Grow Smartpot täytön (kukonharja).

 

Click and Grow tekniikka

Click and Grow Smartpot ei kulje älyruukun nimellä vain, koska se kuulostaa hyvältä. Todellisuudessa Click and Grow on täynnä mitä hienointa modernia teknologiaa yhdistettynä tyylikkääseen skandinaaviseen muotoiluun. Älyruukun erikoisuus on älykäs itsekastelutoiminto, Electronic Precision Irrigation (EPI), joka tarkkailee veden määrää ruukussa kastellen itsenäisesti kasvia tarpeen mukaan - ja ilmoittaen sinulle, milloin vesisäiliö tulee täyttää. Käytännössä laite on sisältä yhtä kätevää pikkutietokonetta. Eikä tässä vielä kaikki! 

Erikoislaatuinen älymulta varmistaa kasveille ideaalit kasvuolosuhteet. NASAlta inspiraatiota ammentaen kehitetty älymulta pitää sisällään erityisen kammiorakenteen, jonka ansiosta kasvin juuret saavat aina optimaalisen määrän happea. Lisäksi multa tarjoilee kasville täydellisen yhdistelmän ravinteita juuri oikeina aikoina kasvin kasvukausia mukaillen, joten sinun ei tarvitse murehtia kasvin lannoituksesta. Luonnollisesti myös älymullan pH-arvo on kasville ihanteellinen. Mikä parasta, et joudu missään vaiheessa itse tunkemaan sormiasi multaan!

Mikä sitten takaa sen, että kasvistasi tulee upea, rehevä (äly)kasvimaiden kuningas? Täydelliseksi hiottu genetiikka tietenkin! Maailman parhaat kasvien kasvattajat ovat tehneet yhteistyötä Click and Grown kanssa luodakseen täydellisen kasvin juuri sinulle.

Luonnollisesti pitää mainita vielä Click and Grow Smartpot -älyruukun häikäisevä valaistusteknologia. Niin häikäisevä ruukkusi ei kuitenkaan ole, että sokaistuisit, sillä älykäs, uuden sukupolven LED-valo ei ota silmiin. Vaikka kasvisi nauttiikin huimasta 10000 luxin valotehosta, ei se kasvata sähkölaskuasi kuin parilla eurolla vuodessa.

Täydellinen lannoitus onnistuu tietenkin vain ja ainoastaan täydellisellä lannoitteella, nimittäin erityisteknisellä kaksoispinnoitetulla lannoitteella, joka takaa kasville optimaalisen lannoituksen huoneen lämpötilan ja kasvin kasvuvaiheen mukaan. Et pysty sössimään lannoitusta millään!

Kaikki tämä hoituu vaivattomasti älyruukun mikrosirun avulla!

 

Kukonharja

Alunperin itäisen Afrikan ylängöiltä tuleva, näyttävä kukonharja on helposti asuntosi (tai toimistosi) visuaalinen keskipiste ja erinomainen puheenaihe. Kukonharja kasvaa parhaiten keväällä ja kesällä, talvisin se saattaa kaivata hieman lisävaloa. Perinteisin menetelmin kukonharja saattaa olla haastava kasvatettava, mutta onneksi älyruukun avulla sinäkin voit saavuttaa huipputuloksia helposti!

 

Click and Grow ei ole mikään suuryrityksen uusi riistokampanja, vaan rehellinen pienyritys, jota kuluttajat ovat tukeneet. Click and Grow keräsi 2013 Kickstarterissa (https://www.kickstarter.com/projects/mattiaslepp/smart-herb-garden-by-click-and-grow ) lähes 700t€ rahoituksen, vaikka haussa oli vain 75t€. Kyse ei siis ole vain trendituotteesta, vaan ilmiöstä. Eipä yritystä turhaan olekaan esitelty muun muassa The Economist, The New York Times ja The Discovery Chanel medioissa.
Lisätietoja
Tuotekoodi 264286
Takuu .

Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.