Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Kuntolaitteita alennuksessa jopa -60% - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Click and Grow Smartpot täyttö, chili

Tuotekoodi
264290

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

19,90 €
Click and Grow Smartpot täyttö, chili
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Jos olet aina haaveillut itsekasvatetusta chilistä, mutta et oikein ole tiennyt mistä aloittaa tai kasvatusyrityksesi ovat tyssänneet heti alkuunsa, tämä Click and Grow Smartpot -laitteeseen sopiva chili on melko varma onnistuja! Toisin sanoen, tämä täyttö sopii tuohon Click and Grow Smartpot -älyruukkuun, ei yrttipuutarha-malliin.

 

Chilin kasvattaminen älyruukussa

Ah, niin trendikkään chilin kasvatus onnistuu yhtä helposti, kuin minkä tahansa muunkin Click and Grow -kasvin kasvattaminen. Tarvitset vain Click and Grow Smartpot -älyruukun, vettä ja 4 x AA paristoja (paristojen kesto n. 8-12 kk), sekä pistorasian minne voit tökätä älyruukun kasvatusvalon töpselin. Chilisi kasvattaa käytännössä itse itsensä! Sinun ei tarvitse muuta kuin ihastella kasvisi kasvua ja popsia tuoreet chilit lopulta parempiin suihin!

Kasvi kehittyy seuraavasti: verso 1-2 viikkoa, täysikasvuinen kasvi 2-4 kuukautta, kokonaiskesto 9 kuukautta.

 

Pakkauksen sisältö

Pakkaus sisältää yhden Click and Grow Smartpot täytön (chili).

 

Click and Grow tekniikka

Click and Grow Smartpot ei kulje älyruukun nimellä vain, koska se kuulostaa hyvältä. Todellisuudessa Click and Grow on täynnä mitä hienointa modernia teknologiaa yhdistettynä tyylikkääseen skandinaaviseen muotoiluun. Älyruukun erikoisuus on älykäs itsekastelutoiminto, Electronic Precision Irrigation (EPI), joka tarkkailee veden määrää ruukussa kastellen itsenäisesti kasvia tarpeen mukaan - ja ilmoittaen sinulle, milloin vesisäiliö tulee täyttää. Käytännössä laite on sisältä yhtä kätevää pikkutietokonetta. Eikä tässä vielä kaikki! 

Erikoislaatuinen älymulta varmistaa kasveille ideaalit kasvuolosuhteet. NASAlta inspiraatiota ammentaen kehitetty älymulta pitää sisällään erityisen kammiorakenteen, jonka ansiosta kasvin juuret saavat aina optimaalisen määrän happea. Lisäksi multa tarjoilee kasville täydellisen yhdistelmän ravinteita juuri oikeina aikoina kasvin kasvukausia mukaillen, joten sinun ei tarvitse murehtia kasvin lannoituksesta. Luonnollisesti myös älymullan pH-arvo on kasville ihanteellinen. Mikä parasta, et joudu missään vaiheessa itse tunkemaan sormiasi multaan!

Mikä sitten takaa sen, että kasvistasi tulee upea, rehevä (äly)kasvimaiden kuningas? Täydelliseksi hiottu genetiikka tietenkin! Maailman parhaat kasvien kasvattajat ovat tehneet yhteistyötä Click and Grown kanssa luodakseen täydellisen kasvin juuri sinulle.

Luonnollisesti pitää mainita vielä Click and Grow Smartpot -älyruukun häikäisevä valaistusteknologia. Niin häikäisevä ruukkusi ei kuitenkaan ole, että sokaistuisit, sillä älykäs, uuden sukupolven LED-valo ei ota silmiin. Vaikka kasvisi nauttiikin huimasta 10000 luxin valotehosta, ei se kasvata sähkölaskuasi kuin parilla eurolla vuodessa.

Täydellinen lannoitus onnistuu tietenkin vain ja ainoastaan täydellisellä lannoitteella, nimittäin erityisteknisellä kaksoispinnoitetulla lannoitteella, joka takaa kasville optimaalisen lannoituksen huoneen lämpötilan ja kasvin kasvuvaiheen mukaan. Et pysty sössimään lannoitusta millään!

Kaikki tämä hoituu vaivattomasti älyruukun mikrosirun avulla!

 

Käyttövinkki

Kun chilit ovat viimein valmiit syötäväksi, voit kokeilla syöttää niitä vaikkapa pahaa-aavistamattomille vieraille ovelasti erilaisiin ruokiin ujutettuna! Toki chiliä on mukava mussuttaa itsekin, jos tykkää vähän tulisemmasta...


Click and Grow ei ole mikään suuryrityksen uusi riistokampanja, vaan rehellinen pienyritys, jota kuluttajat ovat tukeneet. Click and Grow keräsi 2013 Kickstarterissa (https://www.kickstarter.com/projects/mattiaslepp/smart-herb-garden-by-click-and-grow ) lähes 700t€ rahoituksen, vaikka haussa oli vain 75t€. Kyse ei siis ole vain trendituotteesta, vaan ilmiöstä. Eipä yritystä turhaan olekaan esitelty muun muassa The Economist, The New York Times ja The Discovery Chanel medioissa.

Jos vielä mietit, että voisit tämän tuotteen hinnalla ostaa parikin puskaa perus marketista, mietipä sitä, että optimaalisesti kasvatetussa Click and Grow basilikassasi on todistetusti kolminkertainen määrä antioksidantteja kaupan vastaavaan tuotteeseen verrattuna! Ja onhan se nyt ihan mielettömän siistiä kasvattaa avaruusteknologian avulla basilikaa omassa kodissa!
Lisätietoja
Tuotekoodi 264290
Takuu .

Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.