Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Kuntolaitteita alennuksessa jopa -60% - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Reseptit

 1. Rapea hunajakauraleipä

  Rapea Hunajakauraleipä

  Rapea Hunajakauraleipä

  Erityisesti rauhalliset viikonloppuaamut on ihana aloittaa uunituoreella, itsevalmistetulla leivällä, joka syödään heti voin ja mahdollisesti juustosiivun kanssa. Muuta tämä leipä ei kaipaa.

  Lue lisää »
 2. Lohi offset-savustimella

  Lohi Offset-savustimella

  Lohi Offset-savustimella

  Mustangin Offset smoker yhdistetään useasti amerikkalaisen “bbq-lihamätön” valmistukseen, mutta myös lohi sopii savustimeen oikein hyvin. Savustuspuuksi lohelle ja kalalle sopii Suomessa hyvin tunnetun lepän lisäksi myös omena ja pyökki. Tässä reseptissä on käytetty Mustangin omenasavustuspaloja.

  Lue lisää »
 3. Kuha-rapulaksa

  Kuha-rapulaksa

  Kuha-rapulaksa

  Malesialaiset laksat eli mausteiset nuudelikeitot ovat oikein toimivia suomalaiseen makuun. Perinteisen laksan valmistaminen sisältää pitkän listan mausteita ja aineksia, mutta tämä versio valmistuu vajaassa puolessa tunnissa ja suhteellisen vähäisillä aineksilla. Kivaa twistiä tähän aasialaiseen keittoon saa lisäämällä siihen suomalaista vaaleaa kalaa kuten kuhaa tai näin alkuvuodesta ajankohtaista madetta.

  Lue lisää »
 4. Cajun rub -mauste

  Cajun Rub -mauste

  Cajun Rub -mauste

  Valmista cajunmauste itse tai osta valmis kaupasta. Itse valmistettu mauste säilyy kivasti lasipurkissa. Maustetta tulee yli tämän reseptin tarpeen.

  Lue lisää »
 5. Pulled Pork Offset-Smokerilla

  Pulled-pork-offset-smokerilla

  Pulled Pork Offset-Smokerilla

  Pulled pork eli nyhtöpossu on yleistynyt ravintoloiden ruokalistoilla ja valmisruokina kaupoissa viime vuosina. Tämä yksi pyhimmistä amerikkalaisen grillaamisen lopputuotteista. Lihan repiminen tai nykykielellä riipiminen on lähtöisin Carolinasta, jossa liha hiljalleen kypsennettiin hiilillä ja hikorilla savustaen niin kypsäksi, että sen sai sormin suikaleiksi.

  Lue lisää »
 6. Siika ja uunikurpitsa

  Siika ja kurpitsa

  Siika ja uunikurpitsa

  Syksy on kurpitsojen kulta-aikaa. Tällä reseptillä saat valmistettua maistuvan illallisen, joka ei makunsa puolesta kalpene hienostoravintoloiden kala-annoksille. Haastavin vaihe liittyy oikeastaan kurpitsan valmistuksessa sen leikkaamiseen. Sekin kuitenkin käy näppärästi hyvällä veitsellä ja tukevalla leikkuulaudalla. Mitä tulee siian paistamiseen, hiiliteräspannuilla onnistut tässä reseptissä varmasti.

  Lue lisää »
 7. Brisketti off-set savustimella

  Brisketti-offset-smokerilla

  Brisketti Offset-smokerilla

  Brisketti eli naudan eturinta on erinomainen lihan pala savustettavaksi sen rasvaisuuden johdosta. Tämä herkku ottaa aikaa, mutta jokainen tunti savustamisessa on sen arvoinen. Tämä resepti on monivaiheinen ja valmistus kestää todella pitkään. Suosittelen lukemaan reseptin alusta loppuun ennen aloittamista.

  Lue lisää »
 8. Gluteeniton pizzapohja

  Gluteeniton pizzapohja

  Gluteeniton pizzapohja

  Gluteenittomassa leivonnassa ja etenkin pizzataikinan teossa täytyy unohtaa tavallisen leivonnan normit ja ymmärtää taikinan käyttäytymistä uudesta näkökulmasta.

  Lue lisää »
 9. Chiliöljy

  Chiliöljy

  Chiliöljy

  Nyt voit tehdä itse tämän helpon ja maistuvan chiliöljyn.

  Lue lisää »
 10. Kreikkalainen kattaus

  Kreikkalainen kattaus

  Kreikkalainen kattaus

  Jos et tänä kesänä pääse Kreikkaan, tuo Kreikka omalle terassille. Kreikkalainen teema sopii grillaukseen erinomaisesti.

  Lue lisää »
Sivu
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.