Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Reseptit

 1. Mitä tehdä joulukinkun tähteistä: Pasta carbonara

  Mitä tehdä joulukinkun tähteistä: Pasta carbonara

  Mitä tehdä joulukinkun tähteistä: Pasta carbonara

  Joulun jälkeen aina miettii, mitä joulukinkun jämille tekisi. Yksi hyvä vaihtoehto välttää ruokahävikkiä ja hyödyntää kinkun tähteet, on valmistaa siitä maistuva pasta carbonara. Paistamiseen sopii hyvin De Buyerin hiiliteräspannu, joka olikin tähän tarkoitukseen oikein sopiva, sillä pannussa olevien korkeiden reunojen ansiosta kinkkua ja sipuleita paistaessa rasva ei roisku ympäri keittiötä.

  Lue lisää »
 2. Pippuripihvin paisto

  Pippuripihvin paisto

  Pippuripihvin paisto

  Kun puhutaan pihvin valmistuksesta, niin kaksi asiaa takaa onnistuneen kokemuksen. Ensinnäkin lihan tulee olla laadukasta ja mureaa, sitä pitää riiputtaa ja sen tulee olla huoneenlämpöistä. Toiseksi tarvitaan laadukkaat ja riittävän kuumaksi lämmitetyt paistovälineet. Paistamiseen sopii hyvin De Buyerin hiiliteräspannu.

  Lue lisää »
 3. Syksyinen burgundinpata

  Burgundinpata

  Syksyinen burgundinpata

  Mikä olisi syksyisempää kuin lihapata höystettynä kauden parhaalla vihanneksella, kurpitsalla. Pitkä kypsytysaika tekee lihasta suussasulavan mureaa. Pataruoka on myös hyvä arkiruoka, sillä se ei ota itseensä, vaikka sitä lämmitettäisiin useampaan kertaan.

  Lue lisää »
 4. Ribsit Offset-smokerilla

  Ribsit-offset-smokerilla

  Ribsit Offset-smokerilla

  Kylkiluiden välissä sijaitsee ehkä paras ja maukkain osa possua. Tämän perinteikkään osan possua kun savustaa hikkorilla ja omenapuulla saadaan maistuva kokonaisuus.

  Lue lisää »
 5. Rapea hunajakauraleipä

  Rapea Hunajakauraleipä

  Rapea Hunajakauraleipä

  Erityisesti rauhalliset viikonloppuaamut on ihana aloittaa uunituoreella, itsevalmistetulla leivällä, joka syödään heti voin ja mahdollisesti juustosiivun kanssa. Muuta tämä leipä ei kaipaa.

  Lue lisää »
 6. Lohi offset-savustimella

  Lohi Offset-savustimella

  Lohi Offset-savustimella

  Mustangin Offset smoker yhdistetään useasti amerikkalaisen “bbq-lihamätön” valmistukseen, mutta myös lohi sopii savustimeen oikein hyvin. Savustuspuuksi lohelle ja kalalle sopii Suomessa hyvin tunnetun lepän lisäksi myös omena ja pyökki. Tässä reseptissä on käytetty Mustangin omenasavustuspaloja.

  Lue lisää »
 7. Kuha-rapulaksa

  Kuha-rapulaksa

  Kuha-rapulaksa

  Malesialaiset laksat eli mausteiset nuudelikeitot ovat oikein toimivia suomalaiseen makuun. Perinteisen laksan valmistaminen sisältää pitkän listan mausteita ja aineksia, mutta tämä versio valmistuu vajaassa puolessa tunnissa ja suhteellisen vähäisillä aineksilla. Kivaa twistiä tähän aasialaiseen keittoon saa lisäämällä siihen suomalaista vaaleaa kalaa kuten kuhaa tai näin alkuvuodesta ajankohtaista madetta.

  Lue lisää »
 8. Cajun rub -mauste

  Cajun Rub -mauste

  Cajun Rub -mauste

  Valmista cajunmauste itse tai osta valmis kaupasta. Itse valmistettu mauste säilyy kivasti lasipurkissa. Maustetta tulee yli tämän reseptin tarpeen.

  Lue lisää »
 9. Pulled Pork Offset-Smokerilla

  Pulled-pork-offset-smokerilla

  Pulled Pork Offset-Smokerilla

  Pulled pork eli nyhtöpossu on yleistynyt ravintoloiden ruokalistoilla ja valmisruokina kaupoissa viime vuosina. Tämä yksi pyhimmistä amerikkalaisen grillaamisen lopputuotteista. Lihan repiminen tai nykykielellä riipiminen on lähtöisin Carolinasta, jossa liha hiljalleen kypsennettiin hiilillä ja hikorilla savustaen niin kypsäksi, että sen sai sormin suikaleiksi.

  Lue lisää »
 10. Siika ja uunikurpitsa

  Siika ja kurpitsa

  Siika ja uunikurpitsa

  Syksy on kurpitsojen kulta-aikaa. Tällä reseptillä saat valmistettua maistuvan illallisen, joka ei makunsa puolesta kalpene hienostoravintoloiden kala-annoksille. Haastavin vaihe liittyy oikeastaan kurpitsan valmistuksessa sen leikkaamiseen. Sekin kuitenkin käy näppärästi hyvällä veitsellä ja tukevalla leikkuulaudalla. Mitä tulee siian paistamiseen, hiiliteräspannuilla onnistut tässä reseptissä varmasti.

  Lue lisää »
Sivu
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.