Alkeiskurssi ammattilaisen ohjauksessa turvallisessa ympäristössä tutustuttaa lajiin, välineisiin ja tekniikkaan. Lautailun ja melonnan perusteet opetellaan rannalla.

 

Aloittelijoille parhaiten soveltuvat laudat ovat riittävän kantavia yleismallisia lautoja.


Perussäännö suppailussa ovat: seiso keskellä lautaa tukevasti hartioiden levyisessä haara-asennossa. Oikean melontatekniikan hallinta on tärkeää, jotta rasitus jakautuu koko keholle ja liikkkuminen on nautinnollista. Matalassa rannassa ja rantautuessa melo aina polviasennossa. Käytä aina nilkkaremmiä, joka on käytännössä suppailun turvavyö. Käytä myös kelluntaliivejä.


Kun lajiin pääsee sisään, mainio vesiliikuntaharrastus on löytynyt. Yhdessäolo yhdistyy nautintoon. Jo parin tunnin mittainen tutustumisaktiviteetti on ikimuistoinen ja tutustuttaa lajiin mukavasti. Tutustumisaktiviteetti  soveltuu mainiosti erilaisten asiakastilaisuuksien ja koulutustilaisuuksien oheisohjelmaksi.


IDEA! Ehdota työnantajallesi/työntekijöillesi SUP-alkeiskurssia/tapahtumaa tyhy-, tyky- tai virkistyspäivän ohjelmanumeroksi. Suppailu-aktiviteettiin voidaan yhdistää yhteisöllisyyttä lisääviä tiimitehtäviä ja lautailuun liittyviä tehtäviä kuivalla maalla.
KATSO MYÖS NÄMÄ