Kun kylpytynnyriin lasketaan ensimmäisen kerran vesi, suihkuta ensin ylemmästä täyttöputkesta vettä reilusti liitosputken sisään, jotta asennuksesta mahdollisesti kertyneet roskat, metallilastut kulkeutuvat pois kamiinan vedenkiertotilasta. Mahdolliset roskat voi pyyhkäistä rätillä pois altaan pohjalta.


Vesitäytön yhteydessä tarkista samalla, että kamiinan kiinnitysputkien liitokset ovat pitävät. Huomioi turvaraja: vedenrajan altaassa on oltava 5 cm ylemmän täyttöputken yläpuolella kamiinaa sytytettäessä.


Varoitus! Jos kamiina sytytetään, kun altaassa on liian vähän vettä tai allas on tyhjä, seurauksena on kamiinan sulaminen. Allasta ei saa alkaa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut.Altaan täyttömäärä


Allasta täyttäessä kannattaa ottaa huomioon kylpijöiden lukumäärä, sillä ihmiset syrjäyttävät vettä tullessaan altaaseen. Jos odotettavissa on kylpijöitä altaan täydeltä, kannattaa veden pinta jättää minimiin (5 cm altaan ylemmän täyttöputken yläpuolella).


Kun olet laskenut altaaseen n. 10 cm vettä, varmista, että altaan pohjatulppa on paikallaan/venttiili on suljettu, jotta vesi ei pääse valumaan pois altaasta.Kansi ja eristekansi


Paljuihin on saatavana lisävarusteena muovinen kansi, jonka hankinta on suositeltavaa. Kansi estää roskien kulkeutumisen kylpyveteen. Kannen kiinnittäminen sujuu helposti: kiinnitysnappulat ruuvataan merkityille paikoilleen. Sen jälkeen kumilenkit painetaan kiinni näihin kiinnikepaikkoihin. ABS-muovinen kansi ei lähde lentoon kovallakaan tuulella. Kansien valikoimassa on myös lukittavia malleja.


Varsinaisen eristekannen alla kylpyveden lämmitys käy nopeammin. Vesi myös pysyy pidempään lämpimänä, kun kansi suljetaan eristekannella siksi aikaa, kun siellä ei kylvetä. Eristekannet, jotka ovat taitettavia ja joissa on keinonahkapinta sekä alumiinivahvikkeet, valmistetaan käsityönä kotimaassa.


KATSO MYÖS NÄMÄ