Paljussa kylpeminen tuo lämpöä keholle ja virkistystä mielelle. Kylpytynnyrit tarjoavat ihanan rentouttavaa ja nautinnollista oloa yksin tai yhdessä myös pimeänä vuodenaikana. Kylpyhetki paljussa on mukava yhdistää vaikka säväyttävään avannossa käyntiin ja tietenkin saunomiseen.


Kun paljua käytetään talvikaudella pohjoismaisissa olosuhteissa, altaaseen ei saa jättää vettä vartioimatta, mikäli on pakkasvaara. Täytettyä allasta eikä kamiinaa ei saa päästää jäätymään talvella. Vaihtoehtona on tyhjentää allas tai huolehtia riittävästä lämmityksestä. Muoviset poistoputket ja hanat jäätyvät hyvin helposti.


Talvisaikaan on tärkeä huolehtia myös siitä, että tynnyrin ympärille roiskunut vesi ei jäädyttyään pääse aiheuttamaa liukastumisvaaraa.


Tyhjässä tynnyrissä poistohana tulee aina jättää avonaiseen asentoon. Pohjatulpan tulee olla kokonaan auki ja poistoventtiilit tulee aina jättää puolittaiseen auki-asentoon, jotta altaaseen joutuva vesi pääsee poistumaan itsekseen eikä jäädy pakkaskeleillä.


Letkut ja suodattimet


Mikäli palju on kylmänä vuodenaikana käyttämättä, suodattimet tulee ottaa talveksi pois käytöstä tai sijoittaa lämpimään tilaan, jotta vesi ei pääse jäätymään letkuihin ja suodattimen sisään.


Kamiinaa ei saa kytkeä kiertovesipumppuun, se ei kestä muodostuvaa painetta, koska on suunniteltu vain painovoimaiselle kierrolle.


KATSO MYÖS NÄMÄ