Kylpytynnyrin voi asentaa käyttöön myös sisätiloihin tai vaikka terassille, jonne jalkojen mukana kulkeutuu hiekkaa huomattavasti vähemmän kuin pihamaalla. Paikka on suojaisampi myös lehtiroskien kulkeutumiselta. Oma kotipiha, mökkiympäristö, laituri tai ranta tarjoavat varmasti useita otollisia vaihtoehtoja sijainnille, haluatpa sitten nauttia paljusta käsin auringonlaskuista, olla lähellä grillauspaikkaa, saunaa jne.


Paljun mallin valinnassa olennainen kysymys on kylpijöiden määrä.


Paljuperinteet sopivat joka vuodenaikaan


Vesielementti ja lämpöinen yhdessäolo ovat aina saatavilla, kun lämpiämään laitetaan Kirami-kylpytynnyri. Yhteinen kylpyhetki sopii erinomaisesti moniin kalenterivuoden perinteisiin ja kohottaa mieliä entisestään. Vaikka ulkona olisi viileää, paljussa on aina tunnelmaa, jossa on mukava lämmitellä läheisten tai vaikka kollegoiden kesken.


Kirami-kylpytynnyrit ovat lepo- ja virkistyshetki vaikkapa kauden pihatalkoiden päätteeksi, viikonloppuisin tai yhteisen seurustelun merkeissä. Tapahtumiin ja perinteisiin kylpeminen tarjoaa kohokohdan, joka voi olla yhtaikaa sekä juhlava että rento. Kylpytynnyrit ovat magee juttu, jolla yllätät aina vieraasi iloisesti!


Kirami-kylpytynnyri kamiinoineen on pihan viihtyisyyttä ja kauneutta lisäävä elementti, jota voi vielä stailata mieleisekseen esim. paljun läheisyyteen sijoitetuilla kukka-ja kasviasetelmilla. Myös kahvihetkiin ja muihin tarjoiluihin tarvittavat kalusteet voi sijoittaa mieleisellään tavalla täydentämään kylpemisen ja vapaa-ajan vieton kokonaisuutta piha-alueella.


Kirami myöntää takuun


Kirami myöntää kylpytynnyreille ja altaille 24 kuukauden takuun materiaali- ja valmistusvirheille. Takuu on voimassa, kun käyttäjä on tutustunut tuotteen käyttöohjeisiin ja noudattaa niitä.


Kylpytynnyrin kierrätys (kun aika joskus kaukana tulevaisuudessa on)

 
Tuotteen metalliset osat tulee viedä metallinkierrätykseen. Puuosat voi hävittää polttamalla. Tarkista muovialtaan raaka-aineen osalta, onko se kierrätettävissä. Muiden osien ja materiaalien osalta kannattaa tarkistaa ohjeet hävittämiseen.

KATSO MYÖS NÄMÄ