Rekryämme

cccc 14. maaliskuuta 2019 12.21.16 Europe/Kiev


Grillikauppa.com, eGrillen.se / Oy Edututor Ab
 

Oy Edututor Ab on vuonna 2010 perustettu, vahvasti kehittyvä verkkoliiketoimintaan ja yksityis- sekä tukkumyyntiin erikoistunut yritys, joka kasvaa osana Bygghemma Groupia. Markkina-alueitamme ovat Pohjoismaat. Kymmenessä verkkokaupassamme vierailee viikoittain 200 000 kävijää. Toistakymmentä henkilöä kattava henkilöstömme tuottaa noin 5 Meurin vuosittaisen liikevaihdon. Toimitilamme ja keskusvarastomme sijaitsevat Kangasalalla, Lentolan teollisuusalueella.

Olemme osa Bygghemma Groupia, joka tavoittaa miljoonia ihmisiä päivittäin ja jonka liikevaihto on yli 500M euroa.

Toiminnan kasvaessa etsimme joukkoomme seuraavaa vähintään kolmea työntekijää.
 
 

RUOTSIN KIELEN TAITOISTA ASIAKASYHTEYSHENKILÖÄ

 
Tehtävänäsi:
- toimit keskeisessä tehtävässä Ruotsin ja Suomen asiakaspalvelutiimissä,
- varmistat että asiakkaamme saavat kauttasi ammattimaista ja joustavaa palvelua sähköpostin, chattin ja puhelimen välityksellä,
- toimit tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajiemme ja varastomme sekä markkinoiti- ja  taloustiimimme kanssa onnistuneen asiakasprosessin varmistamiseksi.
 
Toivomme sinulta:
- vahvoja kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja ruotsin ja suomen kielillä,
- digitaalisten järjestelmien vahvaa käyttökokemusta ja niiden oppimiskykyä,
- ratkaisukeskeistä lähestymistapaa ja itsenäistä, ripeää työotetta,
- asiakaspalvelualttiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostuvaa työotetta,
- englannin kielen taito on eduksi.
 
Tarjoamme sinulle:
- digitaaliset työkalut ja alustat, kasvavan asiakaskunnan ja kehittyvän yrityksen ilmapiirin osana kansainvälistä Bygghemma Groupia,
- mahdollisuuden kehittyä osana asiakaspalvelutiimiä sekä työyhteisön tuen työllesi.
 
 
 

ECOMMERCE SPECIALIST / TUOTEHALLINTA

 
Tehtävänäsi:
- uusien tuotteiden hallinta ja lisääminen verkkokauppaan
- verkkokaupan ja sen kategorioiden hallinta
- tuote-excelien ja feedien hallinta ja rakentaminen
- ottaa osaa markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen
 
Toivomme sinulta:
digitaalisten järjestelmien vahvaa käyttökokemusta ja niiden oppimiskykyä,
- ratkaisukeskeistä lähestymistapaa ja itsenäistä, ripeää työotetta,
- analyyttistä ja pedanttia työtapaa

Tarjoamme sinulle:
mahdollisuuden oppia alan huipuilta osana vahvaa markkinoinnin tiimiä ja nähdä kuinka verkkokauppaa tehdään Pohjoismaisella kärkitasolla
- käyttöösi verkkokauppa-alan parhaat alustat ja työkalut
 
 

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

 

Tehtävänäsi:
- varmistaa tilausten onnistunut päivittäinen toimitus asiakkaillemme keräilemällä, pakkaamalla ja lähettämällä
- ottaa vastaan toimituksia sekä hyllyttää
- huolehtia osana tilaustenkäsittelyä asiakasviestinnästä poikkeamien osalta
 
Toivomme sinulta:
- hyvää asennetta ja otetta työhön,
- digitaalisten järjestelmien nopeaa oppimiskykyä,
- kohtuullista suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa
- trukkikortti katsotaan eduksi
 
Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden kehittyä varasto- ja logistiikka-alan ammattilaiseksi
- hyvän työilmapiirin sekä työyhteisön tuen
 
 
Lisätietoja ja avoimet hakemukset su 24.3.2019 mennessä:
 
Toimitusjohtaja Mika Niemi
 

Grillin puhdistus

cccc 13. kesäkuuta 2018 15.19.40 Europe/Kiev

 

Grillin puhdistus ja kunnossapito 

 

Huomio! Pistä vettiili kaasupullosta kiinni ja anna grillin jäähtyä ennen kuin alat puhdistaa. Lämpöä saa toki olla sen verta, että 15 minuuttia käytön jälkeen ruoka irtoaa vielä todella kivasti. Jos päästät jäähtymään yön yli, lika alkaa olla haaste irroittaa. 

 

1) Ulkopinta

 

Käytä ulkopinnan puhdistamiseen mietoa pesuainetta. Myös lämmin leivinsoodavesiliuos tehoaa. Sitkeät tahrat voi poistaa hellävaraisella hankausjauheella ja vedellä.

 

Jos grillin kannen sisäpinta näyttää siltä kuin siitä kuoriutuisi maalia, tämä johtuu grillauksen aikana hiileksi muuttuneen rasvan hilseilystä. Puhdista sisäpinta tällöin vahvalla saippuavesiliuoksella. Huuhtele sisäpinta vedellä ja anna sen kuivua kokonaan. 


ÄLÄ KOSKAAN KÄYTÄ PUHDISTAMISEEN UUNINPUHDISTUSAINETTA


2) Grillin sisäpohja

 

Poista ruoanjäänteet harjalla, raapalla ja/tai puhdistussienellä. Pese sen jälkeen saippuavedellä. Huuhtele vedellä ja anna kuivua.

 

3) Valurautaritilä / Valurautaparila

 

Pese ritilä ja parila kuumalla vedellä ja hankaamalla lastalla tai terässienellä. Pyyhkäise pintaan kevyesti ruokaöljyä säilytyksen ajaksi, sillä tämä ehkäisee ruosteen syntyä.

 

4) Polttimen puhdistus

 

Käännä kaasu pois päältä (OFF) ja irrota nestekaasupullo. Irrota jäähdytysritilä. Puhdista poltin pehmeällä harjalla tai paineilmalla ja pyyhi sen jälkeen liinalla. Puhdista tukkeutuneet suuttimet putkenpuhdistusaineella tai rautalangalla (esim. auki väännetyllä paperiliittimellä).

 

Tarkasta, onko polttimessa vaurioita (murtumia tai reikiä). Vaurioitunut poltin on vaihdettava uuteen. Asenna uusi poltin paikalleen ja varmista, että kaasuventtiilin suuttimet ovat oikeassa asennossa ja kiinnitetty paikalleen.

SUP-lautojen tekniset ominaisuudet

cccc 29. toukokuuta 2018 14.46.54 Europe/Kiev

 

Ilmatäytteinen sup-lauta


on hyvä ratkaisu jos liikut lautasi kanssa ja suppaat eri ympäristöissä. Ilmatäytteisen laudan voi kiertää rullalle ja pakata meloineen ja ilmapumppuineen kaikkineen kevyeen laukkuun tai reppuun,  joka usein kuuluu pumpattavan laudan oston yhteydessä mukana tuleviin varusteisiin. Ilmatäytteisen sup-laudan säilytys- ja kuljetuslaukussa kulkee kätevästi mukana koko perusvarustus mukana: lauta kokoon rullattuna, mela ja pumppu.


Lisävarusteina lautoihin on saatavissa myös istuimia.


Paine laudan ilmatäytteessä


Pumpattavassa laudassa tulee kiinnittää huomiota laudan paineeseen, sillä paine vaikuttaa olennaisesti laudan vakauteen ja jäykkyyteen. Red Paddlen laudoissa suositeltu paine on 20, mieluiten 25 psi. Starboard-laudoissa suositeltu käyttöpaine on 18 - 20 psi.


PSI, Pounds per Square Inch, on vanha, angloamerikkalaisissa maissa käytetty paineen yksikkö, joka kertoo, montako paunaa/naulaa (lb) painetta on jokaista neliötuumaa kohden.          Kova sup-lauta


Kovaa sup-lautaa hankittaessa kannattaa kiinnittää erityisesti laudan painoon. Laadukas käsityönä laminoitu epoksilauta, jonka pituus on 300 - 360 cm, painaa 12 - 14 kg. Hiilikuitulauta on kevyempi ja painaa 9 - 12 kg. Jos laudan paino lähenee 20 kg:a, sitä on hankala käsitellä ja se on myös hidas vedessä.


Kovan, yli kolmemetrisen sup-laudan säilyttäminen ja kuljettaminen on haasteellisempaa kuin ilmatäytteisen laudan. Kovan laudan etuja pumpattaviin lautoihin verrattuna puolestaan ovat kestävyys ja helppohoitoisuus.Karkuremmi


Neopreenista valmistettu nilkkaremmi, jotka tunnetaan myös karkuremminä, on sup-laudan turvavaruste. Karkuremmi kiinnitetään suppailijan nilkkaan ja laudan kiinnikkeeseen. Jos suppailija kaatuu laudalta veteen, lauta ei pääse karkaamaan.EVÄT


Evät ohjaavat suuntaa ja laudan ohjattavuutta. Eviä on 1 tai 3 (jolloin kaksi niistä on laudan perässä).  Evät voivat olla kiinteät tai irrotettavat

Pakkauksessa mukana olevat evien kellukkeet ovat mukana kuljetuksen ja säilytyksen suojaamiseksi.


MELAT


Melat on tyypillisesti valmistettu alumiinista tai hiilikuidusta: ne ovat keveitä ja säädettäviä. Kolmeen osaan irrotettava mela on helppo pakata reppuun.

 

SUPLAUDAN VARUSTEITA


Varusteita ovat: ilmapumppu, istuin, reppu, vetolaukku, säilytyspussi, lautaan kiinnitettävät säilytyspaikan remmii, vesitiivis kännykkäpussi, paikkaussarja korjaamiseen, kiinnitettävät purjeet.KATSO MYÖS NÄMÄ

Pieni hetki