BIG GREEN EGG | kamadogrillit | lisäosat | muut tarvikkeet - ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksessa!

<center>BIG GREEN EGG | kamadogrillit | lisäosat | muut tarvikkeet - ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksessa! </center>

2

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 41

Sivu:

  1. 1
  2. 2

Big Green Egg on ehkä monipuolisin ruuanvalmistusväline, mitä voit koskaan omistaa. Voit heittää hyvästit kuivahtaneille pihveille ja siirtyä täydellisen kulinaarisen nautinnon äärelle! Moni suomalainen huippuravintola (esim. Chef et Sommelier, Chez Dominique ja Midhill) suosivat Big Green Eggiä - ja tarjoilevat maan parasta ruokaa! Tämä huippulaatuinen, keraaminen ruuanvalmistuksen ihmelaite auttaa sinua onnistumaan - vaikka Michelin-tähdet vielä puuttuisivatkin!

 

Mikä on Big Green Egg?

 

Big Green Egg on grilli... mutta myös savustin ja slow cooker. Itseasiassa Big Green Eggillä voit myös paahtaa, ruskistaa, leipoa, friteerata ja hauduttaa! Big Green Egg on niin vahva ja kestävä, että se tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden parhaan lämmöneristyskyvyn. Ruokasi valmistuu halutussa lämpötilassa - satoi tai paistoi. Yksinkertaisesti sanottuna tämä suuri vihreä muna on laadukkain keraaminen ruuanvalmistuslaite, joka koskaan on tullut munituksi!

 

Big Green Egg on ekologisempi vaihtoehto

 

Big Green Egg on hiiligrilli, mutta se on ekologisempi hiiligrilli. Big Green Egg käyttää nimittäin hiilen todella tehokkaasti hyväkseen ja sillä pystyy grillaamaan samoilla hiilillä paljon pidempään, kuin mitä perus hiiligrillillä normaalisti. Lisäksi voit hankkia Big Green Eggiin brändin omaa, orgaanista hiiltä, joka lisää grillin tehokkuutta ja pidentää hiilen polttoaikaa entisestään. Ekologista tässä grillissä on myös sen huikea laatu, josta kertoo grillille myönnetty elinikäinen takuu. Jos aiot ostaa elämäsi aikana vain yhden grillin, suosittelemme lämpimästi Big Green Eggiä, sillä se kestää kyllä mukanasi - ja todennäköisesti säilyy vielä jälkipolvillekin.

 

Big Green Egg lisävarusteet

Big Green Egg on jo sellaisenaan ilmestys, mutta Big Green Egg lisävarusteilla siitä tulee todella huikea juttu! Lisävarusteista erityisesti suosittelemme convEGGtoria, joka tekee Big Green Egg -grillistäsi pihauunin. Olemme myös rakentaneet paketteja 10 % yhteisalennuksella. 

  

Pieni hetki