Beefer - uuden ajan pihvigrilli

Tuotekoodi: BEEFER1

Beefer - uuden ajan pihvigrilli

Lisää kuvia


  • 800 asteessa nopeasti valmista

  • Suora lämpö

  • Gourmet-astia kerää nesteen ja paistaa samalla kauempana vastuksista vaikka ranuja

  • Helppohoitoinen ja turvallinen

Saatavuus: Varastotuote. Toimitusaika n. 3-6 arkipäivää !

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Beefer One PRO   +829,90 €

Tuotekuvaus

Beefer on täysin uudentyyppinen kaasukäyttöinen pihvigrilli, jossa 800 asteen lämmössä paistuva pihvi on hetkessä valmis – ja taso on kuin New Yorkin parhaimmista rafloista. Ulkokäyttöön soveltuva Beefer on sekä tekniikkahifistin että pitopalvelun ykkösvalinta!

Miksi Beefer?

- 800 asteessa nopeasti valmista
- Suora lämpö
- Gourmet-astia kerää nesteen ja paistaa samalla kauempana vastuksista vaikka ranuja
- Helppohoitoinen ja turvallinen

Beefer – pihvigrilli palveluksessasi

Tervetuloa tulevaisuuteen, tai oikeastaan teknisen lihanistin unelman pariin! Kyseessä on siis pihvigrilli, joka kykenee kypsentämään pihvin täydelliseksi hetkessä. Grilli toimii kaasulla ja nostaa sisälämpötilansa jopa 800 asteeseen. 

Kaikki kaasu- ja lämpövastukset ovat Beeferin yläosassa. Näin ollen pihvillä on suora kosketus lämpöön. Vertailun vuoksi kaasugrillissä alhaalta tuleva lämpö kiertää poltinsuojien ynnä muun sellaisen läpi.

Suora lämpö vaikuttaa pihvin paistumiseen siten, että pihvistä tulee erittäin nopeasti kypsä. Sen pinta karamellisoituu hetkessä ja sisällöstä tulee herkullisen mehevä. Tähän ei mene kuin muutama minuutti pihviä kohden.

Beefer on teknisistä asioista pitävän ruokahifistin ykkösvalinta, koska se kertoo täsmälleen milloin pihvisi on herkutteluvalmis. Parhaimmillaan tämä kypsyys vastaa sitä, mitä voisi saada newyorkilaisen pihviravintolan keittiöstä.

Pihvin etäisyyttä voi myös säätää lähemmäs ja kauemmas vastuksista. Pohjassa on gourmet-astia, joka kerää pihvistä valuneen nesteen. Samaan gourmet-astiaan voit pistää samanaikaisesti paistumaan esimerkiksi ranskalaisia perunoita. Samalla syntyy mehukas kastike myös ranuille.

Puhdistus

Kaikki Beeferin osat ovat irrotettavissa sisäpuolelta. Lisäksi jokainen osa on pestävissä astianpesukoneessa, mikä helpottaa mahdollisesti tuskaista työtäsi. Muista kuitenkin, että osat ovat 800 asteen jälkeen todella kuumia.

Käyttökohteet

Laite tuottaa kuitenkin jonkin verran käryä ja kuumenee sen verta, että tämä on ainoastaan ulkokäyttöön. Beefer takaa nopeasti laatuherkkuja olevia pihviä, joten muun muassa tätä on käytössä ulko-cateringia tarjoavissa yrityksissä.

Turvallisuus

Beefer on CE-hyväksytty kaasukäyttöinen pihvigrilli. Sen kaasulinjat ovat turvallisesti suojattuna vahvan ruostumattoman teräksen takana. Ruuanlaitossa saattaa käryä syntyä, mikä on ihan normaalia kaikessa ruuanlaitossa. Sen vuoksi tätä ei saa pitää sisäkäytössä.

Lisätietoa

Tuotekoodi BEEFER1
Teho 3,6kW, 800 asteeseen saakka
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS YMPÄRI SUOMEN
Mitat 23,2 x 40 x 47,2 cm
Materiaali Ruostumaton teräs

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki