Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

HUIPPUTARJOUS! BananaBag - ilmatäytettävä lekottelutuoli, keltainen

Tuotekoodi
BANANA_YELLOW

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

59,90 €

  • Korvaat näyttävällä ilmestyksellä piknikkihuopa!

  • No more kipeät paikat koko päivän lököilystä!

  • Rip Stop Nylonia ulkopuoli, PVC muovia sisältä

  • Kestää 150 kiloon saakka

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

HUIPPUTARJOUS! BananaBag - ilmatäytettävä lekottelutuoli, keltainen
HUIPPUTARJOUS! BananaBag - ilmatäytettävä lekottelutuoli, keltainen HUIPPUTARJOUS! BananaBag - ilmatäytettävä lekottelutuoli, keltainen HUIPPUTARJOUS! BananaBag - ilmatäytettävä lekottelutuoli, keltainen HUIPPUTARJOUS! BananaBag - ilmatäytettävä lekottelutuoli, keltainen

No nyt! Tässä on kuule hyvästinheitto kipeille perslihaksille ja muille kolotuksille vilttilököilyn jälkeen. BananaBag vie yhtä paljon tilaa – ellei jopa vähemmänkin– kuin viltti tai rantapyyhe. Kaiken kukkuraksi BananaBagin kanssa ei tarvita iänikuisia käsipumppuja, joiden kanssa saa hien otsapielille.

Miksi ihmeessä BananaBag?

- Korvaat näyttävällä ilmestyksellä piknikkihuovan!
- No more kipeät paikat koko päivän lököilystä!
- Rip Stop Nylonia ulkopuoli, PVC muovia sisältä
- Kestää 150 kiloon saakka

BananaBag, 2 metriä

BananaBag on kertakaikkisesti parasta, mitä mukavuudenhaluinen piknik-hedonisti voi itselleen vaatia. Kyseessä on lepotuoli, joka täytetään ilmalla – MUTTA ET TARVITSE SIIHEN PUMPPUA! BananaBag vie pakattuna vähän tilaa.

BananaBag täyttyy ilman pumppua

Täyttö todellakin tapahtuu ilman pumppua. Sinun ei tarvitse kuin pitää suuaukko bagista auki, kerätä ilma sisään ja sitten kiristää koko pakkaus hienoksi ilmatäytetyksi banaanituoliksi. Voilá!

Kestävyys

Ensimmäinen ajatushan tämän kohdalla on, miten helposti menee rikki. No se ei mene helpolla rikki, koska materiaali ulkopuolelta on Rip Stop Nylonia ja sisältä PVC muovia. BananaBag sietää painoa 150 kiloon saakka.

Kun tämän hekumallisen istuintuolin on itselleen saanut kasaan, sen kokonaisvaltaiset mitat ovat kaksi metriä pituus ja 70 cm korkeus. Kantopussiin tämä komeus menee 40 x 18 cm.

HUOM! Vaikka kyseessä onkin ilmatäytetty banaanituoli, tätä ei ole suunniteltu lainkaan kellumiseen järvessä. Vesipedoille suosittelemme tätä vetopatja banaania

 

Lisätietoja
Tuotekoodi BANANA_YELLOW
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.