Autotalli, Villahouse A1 vihreä

Tuotekoodi: 101531413

Autotalli, Villahouse A1 vihreä

Lisää kuvia


  • 17 neliömetriä

  • Puhkiruostumattomuustakuu

  • Muun muassa autotallikäyttöön

  • ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
1 390,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Isompikokoista miesluolaa etsimässä? No tässä olisi yksi sellainen 17neliömetrin paketti. Sisään ajat autosi tai teet siitä mielekkään varastotilan tarpeisiisi. Tämän saat kotiisi ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA. Autotallin kokoat kaverin kanssa yhden päivän aikana.

Miksi tämä autotalli / varasto?

- 17 neliömetriä
- Puhkiruostumattomuustakuu
- Muun muassa autotallikäyttöön
- ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Autotalli, kuumasinkitty, 17 neliömetriä

Tässä on kyseessä autolle tai varastotilaa tarvitseville tavaroille hulppean tilava autotalli / varasto. Siinä on sinulle reilusti 17 neliömetriä pinta-alaa ja 40 kuutiometriä tilavuutta.

Väritys ei ole mikään älyttömän räikeän vihreä vaan maastoutuu mukavasti lepän lehtien vipatuksen katveeseen.  Autotalli on kuumasinkitty kauttaaltaan. Tämän vuoksi sinulla on 15 vuoden takuu, ettei varasto ruostu puhki.

Mikä tämän erottaa muista malleistamme?

Värin lisäksi tässä autotallimallissa on kauko-ohjattava nosto-ovi ja sitten perus manuaalinen lukittava sivuovi. Ovet ovat kauttaaltaan runsaan reilunkokoiset. Vahvistetun rullaoviaukon mitat ovat 2,13 x 1,79 m. Manuaalinen sivuovi on 1 x 1,9 m. 

Asentaminen

Tämän asennuksen hoitaa kaksi kaljapalkattua kaveria. Puhtia tarvitsee olla vain yhden päivän edestä, minkä jälkeen tämä varastotila on pystyssä. Valmistaja lupailee vähintään kuuden tunnin projektia. 

Huoltaminen

Sinun ei tarvitse huoltaa tätä varastorakennelmaa, muuten kuin pitämällä lumet ja lehdet pois katolta pehmeällä pitkävartisella harjalla. Suuri lumimäärä voi vaurioittaa tallia. Lisäksi varastossa ei ole ummehtunut ilma, mistä huolehtivat neljä ilmanvaihtoventtiiliä. 

Lisätietoa

Tuotekoodi 101531413

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki