Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Aggregaatti KIPOR KDE6500T3 DIESEL 400V

Tuotekoodi
101391387
Aggregaatti KIPOR KDE6500T3 DIESEL 400V
Aggregaatti KIPOR KDE6500T3 DIESEL 400V

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

1 690,90 €

  • Hiljainen käyntiääni

  • Valo- ja voimavirtaulostulot

  • 12V ulostulo

  • Pieni kulutus

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Hiljaisen käyntiäänensä ansiosta tässä on todella rauhallinen aggregaatti niin työmaille kuin kesämökeille. Kyseessä ei ole kuitenkaan aggregaatti, jota voisi käyttää herkkien laitteiden kanssa.  Ulostuloja ovat valo- ja voimavirta. ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Miksi tämä aggregaatti: 

- Hiljainen käyntiääni
- Valo- ja voimavirtaulostulot
- 12V ulostulo
-  Pieni kulutus

Aggregaatti KIPOR KDE6500T3 DIESEL 400V

KDE6500t3 on suosittu aggregaatti kesämökeillä ja työmailla hiljaisen käyntiäänen ja pienen kulutuksensa vuoksi. Siitä lähtee 72 desibelin ääni seitsemän metrin etäisyydeltä mitattuna. Tämä määrä alittaa jopa lasten leikissä syntyvän äänimäärän.  

Valo- ja voimavirta ulostulot.

Tiesitkö? Polttoöljy toimii myös dieselaggregaateissa?

Polttoöljyä voi käyttää ihan turvallisesti dieselin sijaan. Tämä tulee edullisemmaksi, sillä polttoöljyä ei saa käyttää liikenteessä ja on siten kevyemmin verotettua. Rahallisen hyödyn saa siis vielä paremmin! 

Kiporin Aggregaateista ja niiden käytöstä eri sähkölaitteiden kanssa.

Kipor 6500 sarjan koneissa on kehittynyt AVR- säädin, joka kontrolloi sekä jännitettä että taajuutta. Agregaatin tuottama sähkö (modifioitu kanttiaalto ) on sellaisenaan sovelias käytettäväksi esim. jääkaapeille, pakastimille, lämmitykseen, tuuletukseen ja kaikille niille koneille/laitteille, joissa on muuntaja kuten kannettavat tietokoneet.

Suurempitehoisia kulutuskohteita esimerkiksi halkomakone, pumput, hitsausmuuntajat ym. Käytettäessä huomioi, että jatkojohdon kaapelin paksuussuositus on 2,5mm² (mikäli johdon pituus tarvitsee olla yli 5 metriä).

Huomioi myös, jos ostat kolmivaiheisen aggregaatin esim 6500 sarjan E3 mallin, saat kyllä 5,5 kw tehon ulos. MUTTA yksivaiheisena teho on noin 1,75 kw, eli tuo 5,5 kw on kokonaisteho.

Invertteri-aggregaateissa esim. IG sarjan 2000:ssa ei saa liittää erillistä invertteriä enää aggregaatin perään. Invertteriakkulaturi ei sovi invertteri -aggregaatiin kuormaksi. Toisin sanoen muuntajalla varustettu ns. normaali akkulaturi soveltuu normaalisti. 


Lisätietoja
Tuotekoodi 101391387
Takuu 1 vuosi
Mitat 91,2 x 53,2 x 74 cm
Hyväksynnät CE-hyväksytty
Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.