Aggregaatit

Laadukkaat aggregaatit ilmaiseksi kotiovellesi toimitettuina

Aggregaatit (tunnetaan myös polttomoottorigeneraattoreina tai sähköaggregaatteina) tuottavat bensiini- tai dieselmoottorin avulla sähköä sinne, minne tavallinen jakeluverkko ei ulotu. Aggregaatteja käytetään usein työmailla, asuntoautoissa, kesämökeillä ja maatiloilla.

Aggregaatteja käytetään myös varavirtayksikköinä sairaaloissa automaattisen herätystoimintonsa vuoksi, sillä sähköä on saatava välittömästi sähkökatkoksen sattuessa. Aggregaatit ovat laadukkaita, luotettavia ja suunniteltuja helposti siirrettäviksi.
 

 Ilmainen kotiinkuljetus

 

Millaiseen tarpeeseen etsit sopivaa aggregaattia?

Aggregaatti
  1. Missä olosuhteissa aggregaatin tulee toimia (sijaintipaikka ja ympäristö)?Mökille, työmaalle, tapahtumaan, muualle? Katso tästä aggregaatin valintaopas.  
  2. Kuka tulee käyttämään aggregaattia (käyttäjän osaaminen)?
  3. Toivotko että aggregaattia olisi helppo siirtää vai teetkö kiinteän asennuksen?
  4. Mikä on kuormituksen suuruus (kW)?  
  5. Mikä on kuormituksen tyyppi (esim. lämmityslaitteet vai herkät elektroniset laitteet)?
  6. Bensiini- vai dieselmoottorilla toimiva aggregaatti?
  7. Tarvitsetko mahdollisesti herkille sähkölaitteille sopivan invertteriaggregaatin?
  8. Mitä lisävarusteita tulet tarvitsemaan (esim. suojalaitteet)

Valitsisitko bensiini- vai dieselkäyttöisen aggregaatin?

Aggregaatteja vertaillessasi huomaat varmasti bensiinikäyttöisen aggregaatin hinnan olevan dieselmallia edullisempi. Dieselkäyttöinen aggregaatti tosin tulee käytössä bensaa nielevää toveriaan halvemmaksi – etenkin jos aggregaatilla on paljon käyttöä. Dieselkäyttöinen aggregaatti on usein myös bensiiniaggregaattia pitkäikäisempi kumppani.

Aggregaattien parissa kannattaa erityisesti huomata aggregaatin tankin koko ja kulutus: Pienissä aggregaateissa kulutus saattaa olla vaivaiset puoli litraa tunnissa, kun taas jokin isompi malli voi hyvinkin hörpätä useamman litran tunnin aikana!
 

Tarvitsetko digitaalisen invertterin?

Mikäli hankit aggregaatin antamaan virtaa erilaisille herkille laitteille (esim. televisiolle, jääkaapille, radiolle tai tietokoneelle) suosittelemme lämpimästi digitaalisen invertterin hankkimista perusaggregaatin sijaan.

Digitaaliset invertterit tuottavat tasaisempaa sähköä kuin tavalliset bensiini- ja dieselaggregaatit. Niinpä ne sopivat laitteille, jotka edellyttävät samanlaista sähköä, mitä normaalista sähköverkostakin saa.


Meiltä aggregaatit joka lähtöön

Grillikaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita aggregaatteja. Valikoimastamme saat sekä pienikokoisia aggregaatteja että suuria aggregaatteja joiden tehot vaihtelevat 0,7–10kW välillä.

Jos etsit aggregaattia herkille sähkölaitteille (TV, radio, jääkaappi jne.):  Tämä on esimerkiksi erittäin hiljainen KIPOR IG1000 aggregaatti digitaalisella invertterillä. Suosituin aggregaattimme on ilman muuta Stanleyn SG 55000 aggregaatti, jolla katat koko mökin tai omakotitalon!
 

Tilaukset lähtevät varastosta jo samana päivänä

Tilaa aggregaatti verkkokaupastamme jo tänään niin toimitamme paketin suoraan matkahuoltoon tai postiin, siten että lähetyksesi saapuu mahdollisimman nopeasti perille. Muistathan että kaikilla tuotteillamme on aina ilmainen toimitus!

Taulukkona  Listana 

35 Nimike(ttä)