Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Rakenna unelmien kesäpiha - Ale jopa -60%!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Aggregaatit

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 27

Sivu
Loading...
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 27

Sivu

Valitsisitko bensiini- vai dieselkäyttöisen aggregaatin?

"

Aggregaatteja vertaillessasi huomaat varmasti bensiinikäyttöisen aggregaatin hinnan olevan dieselmallia edullisempi. Dieselkäyttöinen aggregaatti tosin tulee käytössä bensaa nielevää toveriaan halvemmaksi – etenkin jos aggregaatilla on paljon käyttöä. Dieselkäyttöinen aggregaatti on usein myös bensiiniaggregaattia pitkäikäisempi kumppani. Aggregaattien parissa kannattaa erityisesti huomata aggregaatin tankin koko ja kulutus: Pienissä aggregaateissa kulutus saattaa olla vaivaiset puoli litraa tunnissa, kun taas jokin isompi malli voi hyvinkin hörpätä useamman litran tunnin aikana!

"

Mikä on digitaalinen invertteri-aggregaatti?

"

Mikäli hankit aggregaatin antamaan virtaa erilaisille herkille laitteille (esim. televisiolle, jääkaapille, radiolle tai tietokoneelle) suosittelemme lämpimästi digitaalisen invertterin hankkimista perusaggregaatin sijaan. Digitaaliset invertterit tuottavat tasaisempaa sähköä kuin tavalliset bensiini- ja dieselaggregaatit. Niinpä ne sopivat laitteille, jotka edellyttävät samanlaista sähköä, mitä normaalista sähköverkostakin saa.

"

Mikä on aggregaatti?

"

Aggregaatit (tunnetaan myös polttomoottorigeneraattoreina tai sähköaggregaatteina) tuottavat bensiini- tai dieselmoottorin avulla sähköä sinne, minne tavallinen jakeluverkko ei ulotu. Aggregaatteja käytetään usein työmailla, asuntoautoissa, kesämökeillä ja maatiloilla

"
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.