Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Kuntolaitteita alennuksessa jopa -60% - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Aggregaatin valinta

Syysmyräköitä, kevätmyräköitä… mitä näitä nyt on? Aina on tarvetta aggregaatin varavoimalle, joten koostimme sinulle pienen oppaan valintaa varten. 

Seuraa oppaan ankkuroituja linkkejä ja löydä aggregaattisi! Voit mennä myös suoraan aggregaatti-kategoriaamme. Muistathan, että toimitamme aggregaatin ilmaiseksi 1–2 arkipäivän sisällä –jopa kotiovelle!Millaiseen tarpeeseen haluat aggregaatin?

- Olosuhteet: työmaa, lomailu, tapahtuman järjestäminen, sairaalapitkä ajantarve tai tutkimustyö?
- Kuka tulee käyttämään aggregaatin toimintoja?
- Onko aggregaatin oltava helppo siirrettävä?
- Kuorimituksen määrä?
- Mitä laitteita kuormitukseen kytketään (lämmitys vs elektroniikka?)
- Bensaa vai dieseliä?
- Ovatko kytkettävät laitteet herkkiä?
- Mitä lisävarustetta tule tarvitsemaan?
- Kuinka pian tarvitset aggregaatin? (toimituslupauksemme)Aggregaatti mökille, matkailuautoon, veneeseen

Mökillä on myös tarve saada sähköä; Stanleyn SIG2000i aggregaatti on televisioille ja tietokoneille suunnattu. Aggregaatti on salkkumallinen ja todella kevyt kannettava. Täydellä tankilla sähköä saa neljä tuntia. Se on myös hiljainen 52/61 desibelillään.

Tutustu myös tähän pienikokoiseen matkailuautoversioon Kipor IG1000 aggregaattiin!  

 
 

 

Stanley SIG2000i


Aggregaatti työmaalle

Työmaakäyttöön on suosittu valinta ollut Kiporin KDE6500E dieselaggregaatti, joka on helposti siirrettävissä pyörillä. Siinä on sisäänrakennettu polttoainesäiliö ja akkuteline. Aggregaatti kestää täydellä tankilla jopa kuusi tuntia. Sen melutaso on 77 desibeliä.

Hiljaisimpia julkisen paikan malleja on Kipor KDE19STA3 voimavirtageneraattori, jonka melutaso on ainoastaan 72 desibeliä. Käyntiaika on kuusi tuntia, ja toimii dieselillä. 

Jos haet pitkään sähköä tuottaavaa mallia, tämä Stanley SG3000 tuottaa jopa 30 tuntia sähköä.  

 

Aggregaatti KIPOR KDE6500E 230V


Aggregaatti sairaalaan ja tutkimustyöhön

Sairaaloissa on oleellista saada sähköä koko ajan. Sairaalan ja tutkimuksen laitteet ovat myös hyvin herkkiä.

KIPOR ID6000 aggregaatti on suunniteltu varavoimaksi herkille mikroprosessoriohjatuille laitteille, kuten lääketieteen tutkimuksen parissa. Laite tuottaa jatkuvateholla 5kvA, ja melutasoltaan maksimissaan 69 desibeliä. Käyntiaika on maksimikuormalla kuusi tuntia.

 

 

Aggregaatti KIPOR ID6000 Digitaalinen Invertteri Diesel


Aggregaatit tapahtumajärjestäjille, messuille ja toreille

Erilaisissa tapahtumissa tarvitaan virtaa, ja aina sitä ei ole mahdollista paikan päällä saada. Jos paljonkin liikkuu toreilla ja messuilla, voi oman aggregaatin tarve olla todellinen. Kipor IG3000 aggregaatti on loistovalinta, koska se ei tuota meluhaittaa (62–66 desibeliä). Aggregaatti antaa todella tasaista virtaa, ja tähän malliin on para-pistokkeen ansiosta mahdollista kytkeä toinenkin aggregaatti.

 

 

Aggregaatti KIPOR IG3000 Digitaalinen Invertteri


Pitkään virtaa tuottavat aggregaatit

Jopa 30 tunnin ajan täydellä tankilla kestävä Stanley SG3000 aggregaatti ei ole edes kokonsa puolesta suurimpia aggregaattejamme. Se painaa ainoastaan 49 kiloa, ja koko on 61 x 61 x 52 cm. Jatkuvaa tehoa saadaan 2500 wattia. Melutaso sen sijaan on jo kovempi 96 desibeliä. (Loppu varastosta tällä hetkellä) 

Vastaava malli on  Stanley SG3200 bensiiniaggregaatti

 

Aggregaatti STANLEY SG3000, 2700W 4-tahti moottorilla

 

Bensa- vai dieselaggregaatti

Bensiinikäyttöiset aggregaatit ovat hintatasoltaan alhaisempia kuin vastaavat dieselit. Vastavuoroisesti bensiiniaggregaatin käyttö voi nostaa kuluja, vaikka laite maksaisi vähemmän.

Dieselkäyttöiset aggregaatit ovat hintavampia, mutta asiaa kompensoi jälleen halvempi diesel. Dieselaggregaatit ovat myös pitkäikäisempiä kuin bensaiset toverinsa. 

Polttoöljyä voi käyttää ihan turvallisesti dieselin sijaan. Tämä tulee edullisemmaksi, sillä polttoöljyä ei saa käyttää liikenteessä ja on siten kevyemmin verotettua. Rahallisen hyödyn saa siis vielä paremmin! Kaikista oleellisinta on huomioida tankin koko ja kulutuksen määrä. Pienissä malleissa voi kulutus olla vaivaiset 0,5 litraa tunnissa. Jossain isoissa malleissa kulutus voi olla useita litroja tunnisssa.

 

Aggregaatti AL-KO 2000i, bensa


Invertteri

Aivan mitä tahansa laitetta ei voi kytkeä aggregaattiin, koska virta ei ole tasaista. Kytkentä voi siis rikkoa herkät laitteet, mikäli aggregaatissa ei ole invertteriä. Invertteriaggregaatit ovat hyviä valintoja niille, jotka tarvitsevat virtaa tietokoneelle, televisiolle tai jääkaapille.

Invertteriaggregaatit ovatkin hyviä kavereita mökillesairaalaan tai matkailuun.

 Aggregaatti KIPOR IG2600H Digitaalinen Invertteri

 


Haluatko aggregaatin pikaisesti?

Verkkokauppamme haluaa varmistaa, että saat aggregaattisi nopeasti perille. Toimitamme aggregaatit aina ilmaiseksi kotiovelle saakka 1–2 arkipäivän kuluessa.

Kun tilaat jo tänään, voi tilauksesi olla jo matkalla huomiseksi kotiovellesi! Ilmaiseksi.©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.