SUP-laudat

SUP-laudat

Kesän 2015 tyylikkäimmät SUP-laudat

Fiilistele kuumaa kesäpäivää SUP-laudan päällä

Kuvittele kuuma kesäpäivä, aurinko paistaa, järvellä on tyyni, eikä mikään ole häiritsemässä sinua. Juuri tästä on kyse SUP-lautailussa: rentoutumisesta ja fiilistelystä. SUP-lautailu, eli Stand Up Paddling (suomeksi suppailu, sup-melonta), on yksi maailman nopeimmin kasvavimmista vesiurheilulajeista. Jo 1960 -luvulla Havaijilla keksitty laji on nyt rantautunut Suomeen! Harrastus on helppo aloittaa: et tarvitse aikaisempaa kokemusta ja laji sopii perheen pienemmillekin. SUP-laudalla voi meloa ihan rentoutumismielessä ja ihailla maisemia kuumana kesäpäivänä tai melonnasta voi tehdä hyvinkin kattavan kokovartalotreenin!

Suuren SUP-laudan päälle mahtuu kaksi suppailijaa.

Oikean SUP-laudan valinta

SUP-laudalla melotaan seisten, varpaat kulkusuuntaan. SUP-laudat sopivat niin meri-, järvi- kuin jokiolosuhteisiin. Laudoista löytyy monta erilaista mallia: all-round-laudat, kilpalaudat, freeride-laudat sekäpumpattavat laudat. SUP-lauta valmistetaan lasi- ja hiilikuidusta, puusta ja PVC:stä. Kun olet hankkimassa ensimmäistä SUP-lautaasi tulee sinun miettiä seuraavia asioita:

  • Mitä enemmän hiilikuitua laudassa on, sitä kevyempi se on
  • Painavat laudat ovat vakaampia mutta niiden ohjaus on vaikeampaa
  • Jokaisella laudalla on oma suppailijan maksimipaino jonka se kestää
  • Aloittelijan kannattaa valita mahdollisimman tasainen lauta

SUP-laudat toimitetaan perille 1–5 arkipäivän kuluessa

Kaikki SUP-laudat ja suppailun lisävarusteet lähtevät suoraan omasta varastostamme ja saapuvat perille 1–5 arkipäivän kuluessa. Kaikkiin SUP-lautoihin saatavilla ilmainen toimitus joko kotiovelle tai vaikkapa suoraan mökille.

Katso kätevä vertailu Grillikaupan SUP-laudoista Slideshare -palvelussa tästä. 

Hetkinen...