SUP-laudat

Kesän 2015 tyylikkäimmät SUP-laudat

 

Kuvittele kuuma kesäpäivä, aurinko paistaa, järvellä on tyyni, eikä mikään ole häiritsemässä sinua. Juuri tästä on kyse SUP-lautailussa: rentoutumisesta ja fiilistelystä. SUP-lautailu, eli Stand Up Paddling (suomeksi suppailu, sup-melonta), on yksi maailman nopeimmin kasvavimmista vesiurheilulajeista.

Jo 1960 -luvulla Havaijilla keksitty laji on nyt rantautunut Suomeen! Harrastus on helppo aloittaa: et tarvitse aikaisempaa kokemusta ja laji sopii perheen pienemmillekin.

SUP-laudalla voi meloa ihan rentoutumismielessä ja ihailla maisemia kuumana kesäpäivänä tai melonnasta voi tehdä hyvinkin kattavan kokovartalotreenin!

Oikean SUP-laudan valinta

SUP-laudalla melotaan seisten, varpaat kulkusuuntaan. SUP-laudat sopivat niin meri-, järvi- kuin jokiolosuhteisiin. Laudoista löytyy monta erilaista mallia: all-round-laudat, kilpalaudat, freeride-laudat sekäpumpattavat laudat.

SUP-lauta valmistetaan lasi- ja hiilikuidusta, puusta ja PVC:stä. Kun olet hankkimassa ensimmäistä SUP-lautaasi, katso nämä kohdat:

- Mitä enemmän hiilikuitua laudassa on, sitä kevyempi se on
- Painavat laudat ovat vakaampia mutta niiden ohjaus on vaikeampaa
- Jokaisella laudalla on oma suppailijan maksimipaino jonka se kestää
- Aloittelijan kannattaa valita mahdollisimman tasainen lauta
Pakettitarjouksissa saat laudan, melan, pumpun ja muut tarvikkeet

Suuren SUP-laudan päälle mahtuu kaksi suppailijaa.

SUP-laudat toimitetaan perille 1–5 arkipäivän kuluessa

Kaikki SUP-laudat ja suppailun lisävarusteet lähtevät suoraan omasta varastostamme ja saapuvat perille 1–5 arkipäivän kuluessa. Kaikkiin SUP-lautoihin saatavilla ilmainen toimitus joko kotiovelle tai vaikkapa suoraan mökille.

Katso kätevä vertailu Grillikaupan SUP-laudoista Slideshare -palvelussa tästä. 

24 Tuote(tta)

Taulukkona  Listana 

24 Tuote(tta)

Taulukkona  Listana 

Hetkinen...