Kaasugrillit

Kaasugrillit

Kaasugrillit: 2-, 3- ja 4-poltin kaasugrillit


Vaikka kesäkausi 2015 on päätöksessään, ei pidä vaipua mihinkään kaamosgrillaamattomuusahdistukseen. Meillä on kaasugrillejä valikoimassa myös syys-talvikaudella! 


Nappi tutustu valikoimaan

Kaasugrillillä valmistat herkkusi onnistuneesti joka kerta

Kaasugrilli on täydellinen valinta sinulle joka arvostat nopeutta ja laadukasta lopputulosta. Kaasugrillien suurin etu verrattunahiili- ja pallogrilleihin on kaasugrillien tuoma nopeus: grilli syttyy napin painalluksella, ruoka valmistuu nopeasti korkean lämpötilan ansiosta ja grillin puhdistus sujuu käden käänteessä grilliharjalla grillauksen päätyttyä. Kaasugrillit nopeuttavat ruoanlaittoa myös siinä mielessä että voit huoletta grillata montaa erilaista herkkua samaan aikaan tarkasti säädettävän lämpötilan ansiosta. Kaasugrillit takaavat myös että voit toistaa onnistuneen grillituloksen kerta toisensa jälkeen.

Meiltä löydät kaasugrillit kaikentasoisille grillimestareille

Grillikauppa.com on toimittanut kaasugrillit suomalaiseen kesään yli 3 vuoden kokemuksella ja tietää mitkä mallit sopivat Suomalaisten grillaustottumuksiin. Meiltä löydät suuret 4-poltin kaasugrillit joilla valmistat koko porukan sapuskat kerralla, tyylikkäät 3-poltin kaasugrillit jotka sopivat terassiin kuin terassiin sekä kätevät 2-poltin kaasugrillit joilla valmistat grilliherkut tilan puutteessa tai pienemmälle porukalle. Kaikki verkkokaupassamme myytävät kaasugrillit ovat CE- ja tyyppihyväksyttyjä, jotka takaavat grillien turvallisuuden. Grillien käyttöpaine on 30mbar ja niiden mukana tulee suomenkieliset käyttöohjeet jotka opastavat sinua muun muassa grillien kasaamisessa.

Kaasugrillit toimitetaan perille 1 - 5 arkipäivän kuluessa

Kaikki kaasugrillit lähtevät normaalisti varastostamme päivittäin ja toimitukset tulevat perille 1-5 arkipäivän kuluessa, usein jopa 1-2 arkipäivän kuluessa. Tuotekohtaiset toimitusajat ilmoitamme aina tuotesivuilla erikseen. Toimitamme kaikki tilaukset ilmaiseksi lähimpään postiin tai matkahuoltoon ja yli 125 € tilaukset ilmaiseksi suoraan kotiovellesi!

Kaipaatko apua grillin valintaan?

Mikäli kaipaat apua itsellesi parhaiten sopivimman grillin valintaan, niin käänny ihmeessä Grillivertailun puoleen! Grillivertailu.com -sivustolla pystyt helposti vertailemaan grillejämme, sekä niiden ominaisuuksia.

Siirry grillivertailuun!

11 Nimike(ttä)

Taulukkona  Listana 

11 Nimike(ttä)

Taulukkona  Listana 

Hetkinen...